چگونه گوشت را طعم دار و معطر کنیم؟
طعم دار کردن گوشت بسیار مهم و اساسیت و اگر گوشت بو دهد طعم غذا رو کاملا از بین برده بنابراین در مطلب زیر طرز طعم دار کردن گوشت رو براتون گذاشتم.
_ خواباندن گوشت قرمز یا سفید در آب نمک باعث می شود رطوبت را به خود بکشد و هنگام پخت خشک نشود.
_ با طعم دار کردن آبی که گوشت را در آن می خوابانید، گوشت در مرحله پخت طعم خوبی پیدا می کند.
مواد :
یک لیوان آب، یک قاشق غذاخوری نمک، یک قاشق غذاخوری شکر، یک عدد برگ بو و یک چهارم قاشق فلفل سیاه را بجوشانید و پس از خنک شدن گوشت را در آن بخوابانید.
افزودن پوست مرکبات، شنبلیله، فلفل، گیاهان تازه و ادویه مانند زیره، گشنیز، انیسون و دارچین نیز می تواند گوشت را طعم دار کند.
منبع : khorasannews.com