نحوه نگهداری از آجیل ها در خانه

hou9625

متاسفانه بعضی از خانواده ها بعد از عید نوروز نمیدانند از باقی مانده آجیل های خود چگونه نگهداری کنند و بعد از گذشتن مدت کمی این آجیل ها بو میگیرد و طعم آنها کاملا تغییر می کند در مطلب زیر نحوه نگهداری ز انواع و اقسام آجیل ها را به شما کدبانوهای محترم آموزش میدهیم.

_ نگهداری غیراصولی آجیل شب عید و مغزهای خوراکی، روند کپک زدگی آن را تسریع می کند.

_ اگر آجیل شب عید در فریزر نگهداری شود، به مدت یک سال یا بیشتر ماندگاری دارد. مدت ماندگاری آجیل در یخچال نیز ۶ ماه است اما اگر در دمای اتاق قرار گیرد این زمان به ۳ ماه کاهش پیدا می کند.

_ لازم است آجیل ها را در ظرف هایی گذاشت که غیرقابل نفوذ است زیرا مغزها به راحتی بوی مواد اطراف را به خود جذب می کند. علاوه بر آن نور اضافه می تواند به مغزها آسیب برساند. مغزها را باید در مکان تاریک، خنک و خشک نگه داری کرد.

_ گرمای زیاد باعث فاسد شدن سریع تر آن ها می شود.
_ مغزها را خام خریداری کنید.

_ آنچه باید بدانید این است که گردو و بادام زمینی نسبت به مغزهای دیگر سریع تر فاسد می شود. در حالی که بادام درختی و بادام هندی ماندگاری بیشتری دارد.

_ مغزهای بدون پوست نسبت به مغزهای با پوست سریع تر فاسد می شود.

منبع : khorasannews.com

myportal

۱۶ مهر ۱۳۹۴

مطالب پیشنهادی