سوپ مجارستانی را چگونه درست می کنند؟

5

اگر برای شما این مورد سوال می باشد که سوپ مجارستانی را چگونه درست می کنند؟ ما به این سوال شما به راحتی می توانیک پاسخ دهیم.از جمله سوپ های خوشمزه ای که می توان نام برد سوپ مجارستانی می باشد که بسیار خوشمزه و خوش طعم می باشد امیدوار هستیم که بتوانید به خوبی سوپ مجارستانی را تهیه نمایید.یه سوپ خوشمزه مجارستانی رو در نظر رفته و امیدواریم این مطلب مفید واقع بشه

مواد لازم

  • دو عدد پیاز کوچک ، کمی درشت خرد کنید
  • دو قاشق چایخوری روغن زیتون
  • قارچ خرد شده ۵۰۰ گرم
  • یک قاشق چایخوری سس گوجه فرنگی
  • یک قاشق غذاخوری فلفل قرمز
  • یک قاشق غذاخوری سس سویا
  • دو قاشق غذاخوری کره
  • سه قاشق غذاخوری آرد
  • یک فنجان شیر
  • دو فنجان آب مرغ
  • شوید خرد شده ۲ قاشق غذا خوری
  • خامه ترش نصف فنجان
  • نمک و فلفل
  • جعفری برای چاشنی زدن
  • دو قاشق چایخوری آب لیموی تازه

طرز تهیه و مراحل تهیه سوپ قارچ مجارستانی

مرحله ۱

روغن زیتون را در یک ظرف ریخته و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا گرم شود ، پیازرا اضافه کرده و سپس به مدت ۲ دقیقه تفت می دهیم

مرحله ۲

قارچ، سس گوجه فرنگی، فلفل قرمز، سس سویا ، شوید خورد شده و نصف فنجان از آب مرغ را اضافه می کنیم خوب هم بزنید تا به خوبی ترکیب شده و درب آن را می گذاریم به مدت ۱۵ دقیقه تا بجوشد . مخلوط قارچ را داخل یک کاسه می ریزیم و کنار می گذاریم

مرحله ۳

کره را در تابه ریخته و آرد را اضافه می کنیم و تفت می دهیم . بعد به آرامی شیر را اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا به خوبی ترکیب شود به مدت ۵-۷ دقیقه یا تا زمانی که غلیظ شود

مرحله ۴

مخلوط قارچ به همراه باقی آب مرغ به ترکیب شیر . آرد که غبلیظ شده اضافه می کنیم تا با هم خوب مخلوط شوند. درب ظرف را گذاشته تا بجوشد به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه

مرحله ۵

درست قبل از سرو کردن آب لیمو، خامه ترش ، نمک و فلفل و جعفری خرد شده را اضافه می کنیم برای مزه دار شدن نوش جانبرای درست کردن خامه ترش به مقدار مساوی باید از ماست و خامه استفاده کرد.ابتدا ماست ترش را با خامه کاملا با هم مخلوط می کنیم. سپس آن را روی حرارت می گذاریم تا به دمای ۶۰ درجه برسد به هیچ عنوان نباید به نقطه جوش نزدیک شود. از روی حرارت برداشته و به مدت ۷ تا ۸ ساعت در فضای آشپزخانه قرار می دهیم .بعد از آن درون شیشه کرده و داخل یخچال میگذاریم اگر دماسنج ندارید ، انگشت کوچک خودرا درون مایه برده دمای آن طوری باشد که نه انگشت احساس سوختگی کند و نه اینکه احساس سردی.این مایه خانگی را در قسمت سرد یخچال تا یک هفته به مصرف برسانید توجه داشته باشید اگر به طور اتفاقی به صورت سریع به خامه ترش احتیاج پیدا کردید می‌توانید این کار را فقط با مخلوط کردن ماست و خامه انجام دهید و استفاده کنید.

منبع:پورتال آسمونی

myportal

۱۳ آذر ۱۳۹۴

مطالب پیشنهادی