زولبیا و بامیه با طعم خاص ایرانی

3

به طور کلی زولبیا و بامیه به گونه ای می باشد که در ایران از طرفداران خاصی برخوردار می باشد و همچنین متنی با موضوع زولبیا و بامیه با طعم خاص ایرانی نیز در این بخش از سایت قرار داده ایم خیلی از افراد و بانوان ایرانی با درست کردن زولبیا و درست کردن بامیه مشکل دارند حالا با ما باشید تا زولبیا و بامیه با طعم خاص ایرانی را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه زولبیا و بامیه 

  • نشاسته – ۲۰۰ گرم
  • ماست – ۲۰۰ گرم
  • آرد
  • روغن جامد
  • جوش شیرین : نصف قاشق چایخوری
  • آب یا گلاب : یک قاشق سوپخوری
  • تخم مرغ : ۳ عدد
  • نمک : یک سوم قاشق چایخوری
  • آب لیمو : دو قاشق سوپخحوری
  • شکر : نیم کیلو

دستور پخت زولبیا و بامیه 

روش تهیه زولبیا :

ابتدا باید نشاسته و ماست را با یکدیگر مخلوط کرد سپس حدود ۲۰ گرم از آرد را به آن اضافه می کنیم و خوب به هم می میزنیم تا مایع مورد نظر خوب صاف شود ، آن گاه یک قاشق چایخوری روغن جامد را به آن اضافه می کنیم و دوباره مایع را به هم می زنیم سپس آب یا گلاب را همراه جوش شیرین و زعفران به مایع اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم . سپس مایع را در قیف مخصوص می ریزیم و روی روغن داغ فرم می دهیم ، پس از این که کمی سرخ شد ، آنها را پشت و رو می کنیم و داخل شربت قرار می دهیم و بعد از ۱۰ دقیقه آن را خارج می کنیم .

روش تهیه بامیه :

ابتدا آب را جوش می آوریم ، با شعله ملایم آرد را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا خمیر نسبتا سفتی به دست آید ، سپس روغن را به ان اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم ( حدود ۳ دقیقه ) به طوری که خمیر به صورت سفت در بیاید . پس از این که خمیر کمی سرد شد ، تخم مرغ ها را یکی یکی به آن اضافه می کنیم تا خمیر خوب ورز بخورد و نرم شود . برای اینکه بامیه رنگ زیباتری به خود بگیرد بهتر است از شربت بامیه یک قاشق سوپخوری به خمیر بامیه اضافه کنید .سپس خمیر را در قیف می ریزیم و به صورت دایره دایره در ظرف روغن داغ می ریزیم . بایمه ها را هنگام سرخ شدن مرتب به هم بزنید تا به یکدیگر نچسبند  ، بامیه هار ا از روغن خارج کرده و داخل شربت می ریزیم و چند دقیه در شربت نگه می داریم

منبع : آکا ایران

myportal

۱۸ دی ۱۳۹۴

مطالب پیشنهادی