زولبیا و بامیه با طعم خاص ایرانی
به طور کلی زولبیا و بامیه به گونه ای می باشد که در ایران از طرفداران خاصی برخوردار می باشد و همچنین متنی با موضوع زولبیا و بامیه با طعم خاص ایرانی نیز در این بخش از سایت قرار داده ایم خیلی از افراد و بانوان ایرانی با درست کردن زولبیا و درست کردن بامیه مشکل دارند حالا با ما باشید تا زولبیا و بامیه با طعم خاص ایرانی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه زولبیا و بامیه
- نشاسته – ۲۰۰ گرم
- ماست – ۲۰۰ گرم
- آرد
- روغن جامد
- جوش شیرین : نصف قاشق چایخوری
- آب یا گلاب : یک قاشق سوپخوری
- تخم مرغ : ۳ عدد
- نمک : یک سوم قاشق چایخوری
- آب لیمو : دو قاشق سوپخحوری
- شکر : نیم کیلو
دستور پخت زولبیا و بامیه
روش تهیه زولبیا :
ابتدا باید نشاسته و ماست را با یکدیگر مخلوط کرد سپس حدود ۲۰ گرم از آرد را به آن اضافه می کنیم و خوب به هم می میزنیم تا مایع مورد نظر خوب صاف شود ، آن گاه یک قاشق چایخوری روغن جامد را به آن اضافه می کنیم و دوباره مایع را به هم می زنیم سپس آب یا گلاب را همراه جوش شیرین و زعفران به مایع اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم . سپس مایع را در قیف مخصوص می ریزیم و روی روغن داغ فرم می دهیم ، پس از این که کمی سرخ شد ، آنها را پشت و رو می کنیم و داخل شربت قرار می دهیم و بعد از ۱۰ دقیقه آن را خارج می کنیم .
روش تهیه بامیه :
ابتدا آب را جوش می آوریم ، با شعله ملایم آرد را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا خمیر نسبتا سفتی به دست آید ، سپس روغن را به ان اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم ( حدود ۳ دقیقه ) به طوری که خمیر به صورت سفت در بیاید . پس از این که خمیر کمی سرد شد ، تخم مرغ ها را یکی یکی به آن اضافه می کنیم تا خمیر خوب ورز بخورد و نرم شود . برای اینکه بامیه رنگ زیباتری به خود بگیرد بهتر است از شربت بامیه یک قاشق سوپخوری به خمیر بامیه اضافه کنید .سپس خمیر را در قیف می ریزیم و به صورت دایره دایره در ظرف روغن داغ می ریزیم . بایمه ها را هنگام سرخ شدن مرتب به هم بزنید تا به یکدیگر نچسبند ، بامیه هار ا از روغن خارج کرده و داخل شربت می ریزیم و چند دقیه در شربت نگه می داریم
منبع : آکا ایران