نحوه ی درست کردن لوز زعفرانی تبریزی

7

حتما تا به حال اسم لوز یا شیرینی لوز را شنیده اید؟ لواز یکی از جمله شیرینی هایی می باشد که بسیار خوشمزه می باشد و اکثر این شیرینی لوز در قنادی و مراکز خرید شیرینی نیز خریداری می شود ولی بهتر است که خودتان یاد بگیرید و آن را در خانه نیز تهیه کنید پس با ما همراه باشید تا نحوه ی درست کردن لوز زعفرانی تبریزی را به شما بگوییم.

مواد لازم برای تهیه شیرینی لوز زعفرانی :

بادام : ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم

شکر : ۱ پیمانه

آب : نصف پیمانه

زعفران دم کرده غلیظ : ۱ قاشق سوپخوری

پودر قند : ۲ قاشق سوپخوری معادل ۲۰ گرم

پسته کوبیده : مقداری

طرز تهیه شیرینی لوز زعفرانی تبریز :

برای این شیرینی نیاز به پودر بادام داریم، میتونید آماده تهیه کنید ولی بهتر اینکه خودتون آماده کنید تا کیفیت بهتری داشته باشه.برای تهیه پودر بادام، بادام خام رو توی آب خیس کنید و پوستش رو بگیرید و یک روز بگذارید تا خشک بشه بعد آسیاب کنید و بعد از الک ریز رد  کنید. پودر بادام باید خیلی نرم باشه و زیر دندون احساس نشه. پودر قند رو با پودر بادام مخلوط کنید و کنار بگذارید.شکر و آب رو با هم مخلوط کنید و بگذارید روی حرارت تا بجوشه و قوام بیاد، باید مثل مربا شیره کشدار بشه بعد آنرا کناری بگذارید تا حسابی خنک بشه.سپس با هم زن برقی شروع به هم زدن کنید، حدود ده الی پانزده دقیقه باید هم بزنید تا مایع سفید و کشدار بشه.زعفران رو بهش اضافه کنید. دقت کنید که زعفران باید غلیظ باشه تا فقط یک قاشقش به مایع خوب رنگ بده. چند دقیقه دوباره هم بزنید و پودر بادام رو هم کم کم به مایع اضافه کنید و هم بزنید.پودر بادام باید آنقدر اضافه بشه که مایع شیرینی به شکل خمیر دربیاد و به دست نچسبه.داخل قالب مستطیل را کاغذ روغنی بندازید و مایع شیرینی رو توش بریزید و پهن کنید و پسته ها رو روش بپاشید و با پشت قاشق صاف کنید , نصف روز توی یخجال بگذارید تا شیرینی کاملا منسجم شود بعد برش بزنید.

منبع: ورلد ویزیت

myportal

۲۰ دی ۱۳۹۴

مطالب پیشنهادی