نحوه ی پخت شیرینی اسکاتلندی
برای شما خانم ها و کدبانوهای ایرانی نحوه ی پخت شیرینی اسکاتلندی را در این قسمت از سایت قرار داده ایم همچنین این شیرینی در ایران هم از طرفداران خاص خود برخوردار می باشد حال ما اینجا در کنار شما هستیم که بتوانید این شیرینی را به خوبی درست کنید با ما همراه باشید تا نحوه ی پخت شیرینی اسکاتلندی به شما نیز بگوییم.
مواد لازم برای تهیه شیرینی اسکاتلندی :
- ۱۲۰ گرم روغن صاف
- ۱۲۰ گرم پودر شکر
- ۱ عدد تخممرغ
- ۱ قس زنجبیل
- ۱ قس دارچین
- ۲/۱ قچ جوز هندی پودرشده
- ۲ /۱ قم بیکینگ پودر
- ۲ /۱ قم جوش شیرین
- ۷۰ گرم ماست
- ۳۲۰ گرم آرد
- به میزان لازم شکلات تختهای سفید و قهوهای
طرز تهیه:
روغن و پودر شکر را در کاسهای بریزید و با همزن به مدت یک دقیقه هم بزنید.تخممرغ،زنجبیل، دارچین و جوز هندی را هم اضافه کنید و باز با همزن هم بزنید.بیکینگ پودر،جوش شیرین و ماست را هم به مواد دیگر اضافه کنید.در انتها آرد را به مواد اضافه کرده و با دست مخلوط کنید. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. خمیر را با وردنه روی سطح تمیزی باز کنید تا حدود سه میلیمتر ارتفاع داشته باشد، حالا ابتدا با رول دانه برجسته روی خمیر یک دور بکشید، سپس با قالب دلخواه خمیر را قالب بزنید و در سینی فر بچینید.سینی را در فر به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه حرارت دهید. بعد از این مدت سینی را بیرون بیاورید تا شیرینیها خنک شوند. شکلات تختهای را به روش بنماری (روی حرارت غیرمستقیم) آب کرده و شیرینیها را با آن تزیین کنید.
منبع: ورد ویزیت