چگونه پیازداغ زیبا و خوش رنگ درست کنیم

8

برای بسیاری از خانم ها این موضوع سوال می باشد که چگونه پیازداغ زیبا و خوش رنگ درست کنیم همانطور که میدانید پیازداغ در زیبایی و رنگ غذا بسیار تاثیر دارد پس بهتر است که به عنوان یک کدبانو ایرانی روش درست کردن پیازداغ مجلسی را نیز بیاموزید پس با ما همراه باشید تا چگونه پیازداغ زیبا و خوش رنگ درست کنیم به شما بگوییم.برای اینکه یک پیاز داغ خوب داشته باشید به نکات این مطلب  توجه کنید.پیاز رو خلالی باریک کنید. ریشه پیاز رو کامل بگیرید.آب رو در یک قابلمه جوش بیارید. پیاز رو تو آب جوش بریزید.کمی نمک اضافه کنید و اجازه بدید تا پیازها برای ۵ دقیقه بجوشن!بعد از ۵ دقیقه پیازها رو آبکش کنید, اجازه بدید تا آب اونا کشیده بشه!یک ظرف کوچیک و گود مثل شیرجوش انتخاب کنید, روی حرارت بذارید و روغن بریزید.وقتی روغن داغ شد, مقدار کمی از پیازها رو توی روغن بریزید و حرارت رو زیاد کنید, کمی که گذشت, حرارت رو کم کنید و اجازه بدید تا پیازها طلایی بشن!تو این فاصله گاهی پیاز ها رو هم بزنید و وقتی دیدید که دارن طلایی میشن, مدام هم بزنید تا یکدست طلایی بشن!با این روش یک پیاز داغ کاملا ترد و خشک و چیپسی دارید و از همه مهمتر اینکه چرب نیستن و واسه تزیین هم عالین

منبع: آسمونی

myportal

۱۴ بهمن ۱۳۹۴

مطالب پیشنهادی