سس پستو همراه با اسپاگتی خوشمزه

1

برای شما عزیزان در این بخش از وبسایت طرز تهیه سس پستو همراه با اسپاگتی خوشمزه نیز قرار داده ایم که بسیار روش تهیه آن ساده و راحت می باشد همچنین شما می توانید با مراجعه به قسمت پایین مواد لازم برای تهیه سس پستو همراه با اسپاگتی خوشمزه نیز مشاهده نمایید پس با ما همراه باشید تا روش تهیه آن را به شما بگوییم.

مواد لازم اسپاگتی مخصوص با سس پستو :

اسپاگتی ۴۰۰ گرم

گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم

پیاز ۲ عدد

روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری

خامه ترش ۳/۴ لیوان

سس مارینارا ۱/۲ لیوان

سس پستو ۱/۴ لیوان

پنیر موزارلای رنده شده ۱/۲ لیوان

طرز تهیه اسپاگتی مخصوص با سس پستو :

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، اسپاگتی را با توجه به دستور روی بسته بندی بپزید و آبکشی کنید.پیاز را خرد کنید و با روغن زیتون تفت دهید تا نرم شود ، گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند ، سس مارینارا و نمک و فلفل را نیز اضافه کنید ، کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید سپس مایه گوشت را با اسپاگتی آبکشی شده مخلوط کنید.ته قالب را چرب کنید ، نصف مایه گوشت و اسپاگتی را داخل قالب بریزید ، خامه ترش و سس پستو را مخلوط کنید و روی مواد بریزید و پخش کنید ، باقی مانده مایه گوشت و اسپاگتی را اضافه کنید و روی آن پنیر رنده شده بپاشید.قالب را داخل فری که از قبل روشن کرده اید حدود ۳۰ دقیقه قرار دهید تا پنیر ذوب شده و اسپاگتی آماده شود ، پس از پخت از فر خارج کنید و کمی صبر کنید تا خنک شود سپس برش بزنید و سرو کنید.

نکته :

میتوانید مقدار گوشت را کم و زیاد کنید یا با مواد دیگری جایگزین کنید ، به جای سس مارینارا از مقداری رب گوجه فرنگی میتوانید استفاده کنید ، نوع پنیر را میتوانید تغییر دهید ، این دستور را روی شعله گاز هم میتوانید آماده کنید.

منبع: آسمونی

myportal

۲۱ بهمن ۱۳۹۴

مطالب پیشنهادی