طرز تهیه پولنتا ایتالیایی با روشی ساده و جالب
اگر ا آن دسته افراد هستید که غذا های اتیالیایی را بسیار دوست دارید ما برای شما عزیزان و کدبانوهای ایرانی طرز تهیه پولنتا ایتالیایی با روشی ساده و جالب را در این بخش از سایت قرار داده ایم.پولنتا از جمله غذاهایی می باشد که بسیار مدرن ولی خوشمزه است پس با ما همراه باشید تا طرز تهیه پولنتا ایتالیایی با روشی ساده و جالب به شما بگوییم.این غذای ایتالیایی بسیار ساده تهیه می شود و غذایی سریع و سبک برای شب هایتان آماده کنید.این غذای خوشمزه ترکیبی از مرغ سرخ شده به همراه سس گوجه فرنگی و آلو برقانی و اسفناج است که غذایی ایدهآل و سالم برای یک شام ساده میباشد.
مواد لازم:
گوجه فرنگی | ۱ پیمانه |
شکر قهوه ای | ۱ قاشق سوپخوری |
پولنتا | ۴/۳ فنجان |
آرد | ۲/۱ فنجان |
آبدوغ (دوغ پس از گرفتن کره) | ۴/۱ فنجان |
سینه مرغ بدون پوست و استخوان | ۴ تکه |
اسفناج | ۲۵۰ گرم |
طرز تهیه:
گوجه فرنگیها را با چاقو شکاف دهید روی آن شکر قهوهای پاشیده و در ماکرویو قرار دهید. حدود ۳ دقیقه و یا تا موقعی که پوست آن از هم پاشیده شده و گوجه فرنگیها نرم شوند. آنها را هم بزنید و جدا آن را کنار بگذارید.در یک ماهیتابه ۵/۲ فنجان آب همراه با ۱ قاشق چای خوری نمک ریخته تا به جوش آید، سپس پولنتا را در آن قرار داده حرارت را کم کنید و گاهی اوقات آن را هم بزندید و برای ۵ دقیقه آن را بپزید.در ظرف کم عمقی آرد را با ۲/۱ قاشق چای خوری نمک و فلفل مخلوط کرده و به آن آبدوغ را اضافه کنید، سپس مرغها را درون آن بغلتانید و سپس ۳ قاشق سوپخوری روغن در یک ماهیتابه ریخته و با حرارت ملایم، آنها را در ۴ دقیقه و یا تا وقتی که صورتی شود سرخ کنید.اسفناجها را بپزید و در بشقاب سروتان به همراه بقیه مواد تهیه شده قرار دهید.
منبع: آسمونی