پودینگ برنج در مایکروویو را چگونه درست کنیم؟

10

پودینگ برنج از جمله نوع پودینگی است که بسیار خوشمزه و با خاصیت می باشد حالا برای خیلی از افراد این موضوع سوال است که پودینگ برنج در مایکروویو را چگونه درست کنیم؟ شما عزیزان می توانید با ما همراه باشید که به سوال پودینگ برنج در مایکروویو را چگونه درست کنیم؟ نیز بتوانیم پاسخ درستی بدهیم حالا با ما همراه باشید.

زمان آماده سازی:

آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱۵ دقیقه
مجموعاً: ۳۰ دقیقه

مواد اولیه پودینگ برنج در مایکروویو :

برای ۴ نفر
شیره/ (انگور یا خرما) ۳قاشق غذاخوری
دارچین/ نصف قاشق چایخوری
بادام / (خام) ۱۰عدد
شیر /  نصف لیوان
خامه / ۲قاشق غذاخوری
برنج /  ۱ونیم لیوان
کره / به میزان لازم

طرز تهیه پودینگ برنج در مایکروویو :

ابتدا برنج را شسته و با چند لیوان آب داخل ظرف مناسب مایکروویو (شیشه ای یا پلاستیک) قرار داده و آن را به مدت ۲ دقیقه تا ۳ دقیقه داخل مایکروویو با قدرت ۱۰۰ درصد قرار دهید وقتی برنج شروع به جوشیدن کرد آن را خارج کرده و هم بزنید و دوباره داخل دستگاه قرار دهید تا برنج به مرحله آبکشی برسد این کار معمولا ۴دقیقه طول میکشد. بعد از نیم پز شدن برنج آن را آبکش کنید.داخل ظرف مخصوص مایکروویو را با کره چرب کنید سپس برنج آبکشی شده ، شیر ، پودر دارچین،خامه و شیره را باهم مخلوط کنید و داخل ظرف بریزید و پخش کنید ، ظرف را داخل ماکروفر با قدرت ۱۰۰% به مدت ۵ تا ۸ دقیقه قرار دهید و هر ۲ دقیقه مواد را مخلوط کنید. پس از اینکه شیر جذب برنج شد پودینگ آماده سرو است ، پودینگ را در ظرف های سرو بریزید و روی آن را با مقداری شیره و بادام های خرد شده تزیین کنید.

منبع: آسمونی

myportal

۲۱ بهمن ۱۳۹۴

مطالب پیشنهادی