طرز تهیه متفاوت برای طبخ ماهی کبابی

طرز تهییه متفاوت برای طبخ ماهی کبابی

ماهی از جمله غذا های مهم است که هر خانواده باید آن را در سبد غذایی خودش قرار داده و کودکان را  حداقل هفته ای دو بار موجاب به خوردن ماهی کنند. ماهی علی رقم اینکه ارزش غذایی بالایی دارد وقتی به صورت کبابی طبخ میشود جزء غذا های رژیمی مغذی نیز قرار میگیرد. در این مطلب طرز تهییه نوعی ماهی کبابی که به صورت رژیمی نیز هست برای شما تهییه دیده ایم.

ین دستور که در ادامه خواهید دید برای ۲ نفر است. شما می توانید به تعداد اعضای خانواده خود مواد را دو یا چند برابر کنید

مواد مورد نیاز برای ماهی کبابی
فیله ماهی ۴۰۰ گرم
سیر له شده ۲ حبه
آبلیمو تازه ۲ قاشق سوپخوری
ماست ۴ قاشق سوپخوری
روغن به میزان لازم
نعناع و ریحان خرد شده ۲ قاشق سوپخوری
سماق ۱ قاشق چایخوری
پیازچه ریز شده ۲ قاشق سوپخوری
روغن زیتون ۱ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
سیخ چوبی ۴ عدد

روش تهیه ماهی کبابی :
در مرحله اول آموزش فیله ها را به صورت قطعات بزرگ خرد کنید و بعد آنها را در یک کاسه بریزید و با ماست، آبلیمو و سیر له شده طعم دار کنید و اجازه دهید ۱ تا ۲ ساعت در یخچال استراحت کند. دقت کنید بعد از این مدت که گذشت نمک و فلفل را به فیله ها بزنید و بعد آها را به سیخ بزنید.

طرز تهییه متفاوت برای طبخ ماهی کبابی

در مرحله بعد در یک تابه مناسب کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت متوسط بگذارید و سیخ ها را در آن بگذارید و دو طرف ماهی ها را سرخ کنید.

ریحان ریز شده با پیازچه، روغن زیتون و سماق بهترین مخلوط برای سرو این کباب ماهی خوشمزه است.

یک روش دیگر برای مزه دار کردن ماهی:
برای مزه دار کردن تکه های ماهی از پیاز رنده شده یا ریز خرد شده هم می توانید استفاده کنید.

myportal

۲ اردیبهشت ۱۳۹۵

مطالب پیشنهادی