دو نوع سس عالی برای سیب زمینی سرخ کرده

دو نوع سس عالی برای سیب زمینی سرخ کرده

امروز میخواهیم دو نوع سس عالی و خوش طعم به شما معرفی کنیم که برای شما تحربه جدیدی از سیب زمینی سرخ کرده میسازد. این دونوع سس از مجموع دستورات جیمی الویر میباشد. هر دو نوع این سس ها، چیپس خانگی شما را خوشمزه می کنند. حتی با سیب زمینی تنوری هم عالی می شوند. در ادامه با این سس ها آشنا میشوید:

مواد لازم:

  •     سیب زمینی  ۴ عدد بزرگ
  •     روغن  به میزان لازم
  •     سیر  ۱ حبه
  •     برگ جعفری تازه  قدری
  •     پنیر پارمزان ۸ گرم
  •     روغن زیتون به میزان لازم
طرز تهیه:

۱-خلال های سیب زمینی را در آب نمک در حال جوش برای ۸ تا ۱۰ دقیقه نیم پز کنید.آن ها را آبکشی کنید و بگذارید تا کاملا خشک شوند.

۲- سرخ کن را باحرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید، یا در قابلمه ای تا سه چهارم روغن بریزید و روی حرارت بالا گرم کنید.برای اینکه مطمئن شوید روغن به حرارت مورد نظر رسیده، تکه ای نان در آن بیاندازید، نان در ۱۰ ثانیه طلایی می شود. سیب زمینی ها را با احتیاط در چند نوبت سرخ کنید. روغن اضافی آن ها را بگیرید و بر رویشان نمک بپاشید.

۳- برای تهیه ی سس اول، سیر و جعفری خرد شده را با چیپس های داغ ترکیب کنید.

۴-  برای تهیه سس دوم، روغن زیتون و پنیر پارمزان رند شده را با چیپس های داغ ترکیب کنید.

۵- آن ها را داغ سرو کنید.

نکات:

۱- به حدود ۳۰۰ گرم سیب زمینی نیاز دارید. آن ها را پوست بگیرید و به خلال هایی با پهنای ۱ سانتی متر برش دهید.

۲- سیر و برگ های جعفری را ریز خرد کنید.

۳-پنیر پارمزان را رنده کنید.

myportal

۵ خرداد ۱۳۹۵

مطالب پیشنهادی