راحت ترین دستور پخت برای تورتیلای گل کلم
تورتیلا نان سبک وزن و کوچک میکزیکی است که شما آن را میتوانید در تمام غذاهای مکزیک پیدا کنید. در اصل تورتیلا در زبان اسپانیایی به معنای نان کوچک است. حالا شما این نان نازک و با گل کلم ترد شده و تخم مرغ برشته تصور کنید. امروز قصد داریم این غذای لذیذ را به شما پیشنهاد دهیم و دستور پخت آن را نیز برای شما آورده ایم. اگر بخواهیم از ارزش غذایی این غذا برای شما توضیحی داده باشیم باید بگویم توتیلا سرشار از نشاسته است و تخم مرغ اومگاسه و پروتئین دارد و گل کلم غرق در فیبرهای طبیعی میباشد.
مواد لازم:
۵۰۰ گرم گل کلم
۲ عدد تخم مرغ
جعفری
نمک و فلفل به دلخواه
طرزتهیه:
- گل کلم ها را در مخلوط کن آسیاب کنید.
- ۲ و نیم پیمانه کلم آسیاب شده را در مایکروفر به مدت ۲ دقیقه بپزید. سپس آن را بیرون بیاورید و خوب هم بزنید. ۲ دقیقه دیگر در مایکروفر قرار دهید و دوباره هم بزنید.
- بگذارید سرد شود و در ابکش کمی له کنید تا آب آن گرفته شود.
- تخم مرغ ها، نمک و فلفل را اضافه کنید. می توانید ادویه مورد علاقه خود را هم به آن اضافه کنید.
- فر را روی ۱۹۰ درجه گرم کنید. روی سینی فر کاغذ چرب قرار دهید و خمیرها را روی آن بریزید.
- بگذارید ۱۰ دقیقه در فر بپزد. سپس پشت و رو کنید و ۵ الی ۷ دقیقه دیگر در فر بماند.
- بعد از این که تورتیلاها سرد شد کمی در تاوه آن را سرخ کنید.
- با خامه ترش یا هر سسی که دوست دارید میل کنید.