تاس کباب با طعم به و هویج
اگر جزو علاقه مندان به تاس کباب هستید بهتر است با روش تهیه این تاس کباب خوشمزه آشنا شوید از مواد مغذی همچون هویج ،به،آلو و گوشت گوسفند در این تاس کباب استفاده می شود این غذای سالم را برای فرزندانتان تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
تاسكباب بِه
مواد لازم:
سیبزمینی: ۳عدد ورقهورقه
پياز: ۳عدد ورقهشده
بِه: ۱عدد ورقهشده
هويج: ۳عدد حلقهشده
گوشت سردست گوسفند:٤٠٠گرم خردشده
رب گوجهفرنگی: ۱قاشق غذاخوری
آلو خيسكرده: ۱پيمانه
آب: ۱ليوان
روغن زيتون: یکسوم پيمانه
نمك و فلفل: به ميزان لازم
طرز تهيه
همه مواد را بهصورت لایهلایه در قابلمه میچینیم، در قسمت كف قابلمه از هويج يا پياز استفاده میکنیم، رب گوجه را در ۱ليوان آب حلكرده و بههمراه روغن روى گوشت و سبزیها میریزیم، نمك و فلفل را اضافهكرده و به مدت ۳ تا ۴ساعت با حرارت ملايم و درب بسته غذا را میپزیم.
نکته ۱: اگر سیبزمینی را در مرحله اول اضافه کنید تا پایان پخت غذا، سیبزمینیها له میشوند.
نکته ۲: این غذا به خاطر وجود آلو و به، طعم و مزه شیرینی دارد؛ بنابراین اگر به خوردن خوراکی ترش و شیرین تمایل دارید، میتوانید همزمان با اضافه کردن نمک، فلفل و ادویه کمی هم گرد لیمو عمانی یا گرد غوره در آن بریزید.