آماده سازی خورش آلو و هويج با شیوه ای متفاوت

آماده سازی خورش آلو و هويج با شیوه ای متفاوت

خورش آلو و هویج از خوشمزه ترین خورش های ایرانی است که برای میهمانی ها و مجالس تهیه می شود. این خورش طعم ملسی دارد و به همین دلیل طرفداران زیادی به خود جذب کرده است. درادامه روش تهیه خورش آلو برای شش نفر را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۶نفر

گوشت خورشی: ۳۵۰گرم

هویج: ۵۰۰گرم

آلو بخارا: ۱۰۰گرم

پیاز: ۱عدد

شکر: ۱قاشق سوپ‌خوری

رب گوجه‌فرنگی: ۱قاشق سوپ‌خوری

پودر زعفران: ۱قاشق چای‌خوری

زردچوبه: ۱قاشق چای‌خوری

ابتدا هویج‌ها را شسته و پس از پوست‌گرفتن آن‌ها را به‌صورت خلالی خرد کنید، سپس در تابه‌ای مقداری روغن بریزید و بگذارید روغن داغ شود. هویج‌های خلال‌شده را داخل روغن بریزید و سرخ کنید. پس از این که خلال هویج کمی تغییر‌رنگ پیدا کرد، شعله زیر تابه را خاموش‌کرده و تابه را کناری بگذارید. آلو بخاراها را داخل کاسه کوچکی خیس کنید و پس از شستن آن‌ها، مقداری آب داخل کاسه‌ای بریزید و بگذارید آلوها خوب خیس بخورند. پیاز را پوست بگیرید و پس از شستن به‌صورت خلالی خرد کنید. سپس در قابلمه‌ای که برای طبخ خورش آماده کرده‌اید، مقداری روغن بریزید و روی حرارت اجاق‌گاز قرار دهید. وقتی روغن داغ شد، پیاز را داخل آن بریزید و بگذارید سرخ شود. زردچوبه را هم به پیاز اضافه کنید. از طرف دیگر در این فاصله زمانی، گوشت را بشویید و به اندازه مناسب برای خورش خرد کنید و سپس در مراحل پایانی سرخ‌شدن پیازها به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تکه‌های گوشت در روغن تفت داده شوند. پس از آن زعفران را نیز اضافه کنید. مقداری آب جوش در قابلمه حاوی گوشت و پیازداغ بریزید و در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا گوشت به‌طور کامل بپزد. بعد از حدود ۴۵دقیقه و با پخت کامل گوشت در قابلمه را بردارید و آلو بخارای خیس‌شده را به آن اضافه کنید. پس از اضافه‌کردن آلو حدود ۲۰دقیقه دیگر حرارت‌دادن را ادامه دهید تا آلو بپزد. سپس هویج‌های خلال‌شده را به‌همراه شکر به مواد اضافه کنید. در مرحله پایانی رب را در تابه کوچکی به‌صورت جداگانه کمی سرخ کنید تا طعم خامی آن گرفته شود و سپس به مواد اضافه کنید. میزان حرارت شعله را کم کنید و بگذارید به مدت یک‌ربع دیگر جوش بزند. حالا دیگر خورش آماده است.

منبع: مجله زندگی ایده آل

 

myportal

۲۵ شهریور ۱۳۹۶

مطالب پیشنهادی