پسر عنکبوتی واقعی

پسر عنکبوتی واقعی

این کودک که مبتلا به اوتیسم است و توانایی تکلم ندارد مانند مرد عنکبوتی خود را از پنجره آویزان میکند و از دیوار راست بدون هیچ ترسی بالا می رود. خانواده وی به شدت مراقب بازیگوشی های او هستند. کاربران در دنیای مجازی وی را پسر عنکبوتی نامیده اند.

پسربچه ۴ ساله به دلیل ابتلا به اوتیسم، تعریفی از حس ترس و وحشت ندارد. او می‌تواند به‌راحتی از دیوار بلند بالا رود و یا از پنجره آویزان شود. این پسربچه متوجه هیچ گفتگویی نمی‌شود و معنای هیچ واژه‌ای حتی ” نه ” را نمی‌فهمد و گویا توانایی تکلم نیز ندارد.

این موضوع به کاووسی برای والدین این کودک تبدیل شده است. به خاطر شرایط خاصی که او دارد، باید دائم تحت مراقبت باشد.

این کودک به خاطر توانایی‌اش به پسر عنکبوتی معروف شده است. پدر و مادر او با انتشار تصاویرش در فضای مجازی قصد دارند تا پزشک متخصصی را برای درمانش بیابند.

تصاویر ارائه شده بخشی از هنرنمایی این کودک است.

اوتیسم یا درخودماندگی (به انگلیسی: Autism) نوعی اختلال رشدی (از نوع روابط اجتماعی) است که با رفتارهای ارتباطی، کلامی غیرطبیعی مشخص می‌شود. علائم این اختلال تا پیش از سه سالگی بروز می‌کند و علّت اصلی آن ناشناخته‌است. این اختلال در پسران شایع‌تر از دختران است. وضعیت اقتصادی، اجتماعی، سبک زندگی و سطح تحصیلات والدین نقشی در بروز اوتیسم ندارد. این اختلال بر رشد طبیعی مغز در حیطه تعاملات اجتماعی و مهارت‌های ارتباطی تأثیر می‌گذارد. کودکان و بزرگسالان مبتلا به اوتیسم، در ارتباطات کلامی و غیر کلامی، تعاملات اجتماعی و فعالیت‌های مربوط به بازی، مشکل دارند. این اختلال، ارتباط با دیگران و دنیای خارج را برای آنان دشوار می‌سازد. در بعضی موارد رفتارهای خودآزارانه و پرخاشگری نیز دیده می‌شود. در این افراد حرکات تکراری (دست زدن، پریدن) پاسخ‌های غیرمعمول به افراد، دل‌بستگی به اشیا یا مقاومت در مقابل تغییر نیز دیده می‌شود و ممکن است در حواس پنجگانه (بینایی، شنوایی، بساوایی، بویایی و چشایی) نیز حساسیت‌های غیر معمول دیده شود. هستهٔ مرکزی اختلال در اوتیسم، اختلال در ارتباط است.

از هر ۶۰ تا ۷۰ تولد زنده در دنیا یک نفر مبتلا به اوتیسم است. کارشناسان زندگی ماشینی و عوامل ناشی از آن مانند استرس را در سیر صعودی ابتلا به این بیماری دخیل می‌دانند. نتیجه یک مطالعه نشان می‌دهد زنانی که چاق یا دیابتی هستند، در صورتی که باردار شوند، بیش از مادران سالم با احتمال تولد نوزاد اوتیسمی روبرو خواهند بود

myportal

۳ آبان ۱۳۹۶

مطالب پیشنهادی