ارزش غذایی سوپ جو

ارزش غذایی سوپ جو
سوپ جو دوسر خواص درمانی بی نظیری دربر دارد. این سوپ برای کنترل دیابت و کاهش چربی خون بسیار مفید است. بهتر است با خواص غذایی این سوپ در ادامه این مطلب آشنا شوید. جو دوسر طبع سردی دارد و مصرف آن در این فصل از سال به افرادی که مزاج گرم دارند بیشتر توصیه می شود.

سوپ جو دوسر، برای پیشگیری و درمان بیماری دیابت نوع 2 بسیار مفید است. همچنین سبب کاهش میزان کلسترول بد خون و افزایش میزان کلسترول خوب خون و کاهش خطر گرفتگی عروق کرونر می‌شود.

مواد لازم

جو دوسر پرک: یک پیمانه
پیاز رنده شده: یک سوم پیمانه
سیر: یک حبه
آب: سه پیمانه
رزماری: یک چهارم پیمانه
نمک و فلفل: به میزان لازم
آب مرغ: یک پیمانه
روغن زیتون: شش قاشق چایخوری

طرز تهیه

ابتدا روغن را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار می‌دهیم. جو دو سر را به آن اضافه کرده و تفت می‌دهیم. پس از آن، سیر و پیاز و فلفل را به آن اضافه می‌کنیم و خوب تفت می‌دهیم. مواد را به همراه یک پیمانه آب داخل مخلوط کن ریخته و خوب میکس می‌کنیم.

مواد را در ظرفی مناسب ریخته و بقیه‌ی آب را به همراه نمک و فلفل، رزماری و آب مرغ به آن اضافه می‌کنیم و به مدت پانزده دقیقه روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا جا بیفتد.خواص غذایی

جو دوسر، برای پیشگیری و درمان بیماری دیابت نوع 2 بسیار مفید است. همچنین سبب کاهش میزان کلسترول بد خون و افزایش میزان کلسترول خوب خون و کاهش خطر گرفتگی عروق کرونر می‌شود. منبع خوبی از انرژی و پروتئین بوده و به ویژه برای کودکان بسیار مناسب است.

رزماری: اسانس و عطر خوبی دارد و اثر آن بر روی سیستم اعصاب مرکزی بسیار برجسته است.

منبع: تابناک
© مجله پزشکی و سلامت دکتر سلام | Hidoctor.ir