روش تهیه تارت لیموترش

روش تهیه تارت لیموترش

 

اگر جزو علاقه مندان به طعم لیمو هستید پیشنهاد می کنیم با روش تهیه تارت لیموترش آشنا شوید این دسر خوشمزه به راحتی قابل تهیه است با توجه به این دستور می توانید برای ۴ تا ۶ نفر تارت تهیه کنید.

این تارت مملو از طعم و عطر لیموترش است و بدون شک از خوردن آن لذت خواهید برد. برای آشنایی با روش تهیه آن که بسیار آسان است،

مواد لازم (۴ تا ۶ نفر)

مواد لازم

طرز تهیه

  1. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
  2. یک قابلمه متوسط را تا نیمه از آب پر کنید. آن را روی حرارت بگذارید تا آب بجوشد. سپس شعله را کم کنید. روی قابلمه، یک کاسه ضدحرارت بزرگ قرار دهید.
  3. زرده های تخم مرغ، تخم مرغ ها، شکر، آب لیموترش و پوست لیموترش را درون کاسه روی قابلمه بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید.
  4. سپس کره را افزوده و به مدت ۱۰ دقیقه به روش بِن ماری (در آیتم دو توضیح داده ایم) هم بزنید تا مواد غلیظ شوند.
  5. پس از آماده شده مواد میانی، آن را درون نان تارت که از قبل درست کرده اید، بریزد.
  6. برای سرو این تارت می توانید از سس تمشک استفاده کنید. برای تهیه آن، کافی است تمشک، شکر، وانیل و خامه را با هم مخلوط کنید.
  7. در آخر، تارت را با سس تمشک و برگ های تازه نعنا تزئین و سرو کنید.

خمیر تارت

مواد لازم

طرز تهیه

  1. آرد، نمک، شکر را داخل مخلوط کن بریزید و هم بزنید. سپس کره سرد را خرد کرده و به مواد اضافه کنید.
  2. چند قاشق آب سرد بیفزایید و هم بزنید تا مواد مخلوط شده و دانه دانه شوند.
  3. خمیر را درون کیسه بریزید و با دست فشار دهید تا یکدست شوند. توجه داشته باشید که نباید خمیر را ورز دهید.
  4. خمیر را با کیسه پلاستیکی به مدت ۱ تا ۲ ساعت در فر قرار دهید تا سفت شود. سپس استفاده کنید. (هر چه بیشتر در یخچال بماند، بهتر است.)

روزیاتو

© مجله پزشکی و سلامت دکتر سلام | Hidoctor.ir