بهترین روش برای فریز کردن مواد غذایی با کیفیت عالی

hou4739

هنوز بسیاری از خانم ها روش های مناسب برای فریز کردن مواد غذایی را نمبدانند.بهتر است بدانید که هر نوع مواد غذایی روش های بخصوصی برای فریز شدن دارند و دانستن این نکات بسیار مهم است تا این مواد غذایی کیفیت و خواص خود را از دست ندهند بنابراین در مطلب زیر روش های عالی برای فریز کردن مواد غذایی رو براتون گذاشتم.

این نکات به شما کمک می کند تا مواد غذایی موجود در فریزر را با کیفیت مناسب تر مصرف کنید.

1 - هرگز برای باز کردن یخ میوه های خام و خمیرهای آشپزی که در فریزر نگهداری کرده اید آن ها را در محیط گرم مثل ماکروویو قرار ندهید؛ این کار موجب از بین رفتن شکل و مزه این موادغذایی می شود.

2 - برای باز شدن یخ بسته بندی انواع گوشت بهتر است آن ها را درون آب با دمای معمولی قرار دهید.

3 - بسته بندی های موادغذایی را فقط زمانی که تصمیم دارید از آن استفاده کنید از فریزر خارج و آن را برای طبخ آماده کنید زیرا موادی که از دمای انجماد خارج می شوند باید بلافاصله مصرف شوند.

4 - اگر گوشت برش داده شده مانند فیله یا شامی یا کتلت را درون فریزر نگه می دارید برای خارج کردن آن ها از انجماد، آن ها را مستقیم به تابه یا قابلمه منتقل کنید.

5 - برای انجمادزدایی از سبزی هایی مانند اسفناج، کرفس یا دیگر سبزی ها کافی است آن ها را در آبی که مقدار اندکی نمک به آن اضافه شده بگذارید و روی حرارت کم قرار دهید تا یخ سبزی ها به سرعت باز شود.

منبع : khorasannews.com

© مجله پزشکی و سلامت دکتر سلام | Hidoctor.ir