تاس کباب با طعم به و هویج

تاس کباب با طعم به و هویج

 

اگر جزو علاقه مندان به تاس کباب هستید بهتر است با روش تهیه این تاس کباب خوشمزه آشنا شوید از مواد مغذی همچون هویج ،به،آلو و گوشت گوسفند در این تاس کباب استفاده می شود این غذای سالم را برای فرزندانتان تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

تاس‌كباب بِه

 

مواد لازم:

سیب‌زمینی: 3عدد ورقه‌ورقه

پياز: 3عدد ورقه‌شده

بِه: 1عدد ورقه‌شده

هويج: 3عدد حلقه‌شده

گوشت سردست گوسفند:٤٠٠گرم خردشده

رب گوجه‌فرنگی: 1قاشق غذاخوری

آلو خيس‌كرده: 1پيمانه

آب: 1ليوان

روغن زيتون: یک‌سوم پيمانه

نمك و فلفل: به ميزان لازم

 

طرز تهيه

همه مواد را به‌صورت لایه‌لایه در قابلمه می‌چینیم، در قسمت كف قابلمه از هويج يا پياز استفاده می‌کنیم، رب گوجه را در 1ليوان آب حل‌كرده و به‌همراه روغن روى گوشت و سبزی‌ها می‌ریزیم، نمك و فلفل را اضافه‌كرده و به مدت 3 تا 4ساعت با حرارت ملايم و درب بسته غذا را می‌پزیم.

نکته 1: اگر سیب‌زمینی را در مرحله اول اضافه کنید تا پایان پخت غذا، سیب‌زمینی‌ها له می‌شوند.

نکته 2: این غذا به خاطر وجود آلو و به، طعم و مزه شیرینی دارد؛ بنابراین اگر به خوردن خوراکی ترش و شیرین تمایل دارید، می‌توانید همزمان با اضافه کردن نمک، فلفل و ادویه کمی هم گرد لیمو عمانی یا گرد غوره در آن بریزید.

© مجله پزشکی و سلامت دکتر سلام | Hidoctor.ir