ذرت مکزیکی از جمله دسرهایی است که خیلی خوشمزه است ولی بسیار سنگین است ولی خیلی خوشمزه و مقوی می باشد اگر دوست دارید که خودتان در خانه ذرت مکزیکی کنید ما طرز تهیه ذرت مکزیکی و همچنین مواد لازم برای ذرت مکزیکی در این بخش از سایت قرار داده ایم و همچنین امیدوار هستیم که به راحتی از پس آن بر بیاید.
مواد لازم :
- ذرت کنسرو شده(یک عدد) یا بخارپز شده : ۵۰۰ گرم
- کالباس : ۳۰۰ گرم
- چیپس خلالی : یک لیوان
- پنیر پیتزا : ۱۰۰ گرم
- سس مایونز : ۴ قاشق غذا خوری
- قارچ : ۲۰۰ گرم
- پودر خردل و پود آویشن : کمی
- نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم
- آبلیمو : یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
ابتدا قارچ رو به شکل ورقه های نازک خرد کنید و در مقدار خیلی کمی روغن تفت بدید. در صورت تمایل می توانید قارچ ها را به مدت ۵ دقیقه در آب جوش قرار دهید تا پخته شوند.کالباس را خرد کنید و به همراه ذرت به قارچ اضافه کنید. در صورت تمایل می توانید با تهیه بلال و پختن آن ، خودتان در منزل ذرت را تهیه کنید.برای این منظور بسته به نوع بلال آن را به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت داخل آب جوش بپزید و سپس دانه کنید. بهتر است در هنگام پخت به بلال ها نمک اضافه نکنید چرا که باعث سفت شدن آن می شود.بعد از آن حرارت را کم کنید و سس مایونز را به همراه کره , نمک , فلفل , پودر خردل و آویشن به ذرت بیفزایید و خوب مخلوط کنید.در نهایت پنیر پیتزا را با ذرت مکزیکی مخلوط کنید و به مدت ۵ دقیقه درب ظرف را ببندید. سپس شعله را خاموش کنید و آبلیمو را اضافه کنید.ذرت مکزیکی را در ظرف های مناسب بریزید و با کمی کالباس خرد شده تزئین کنید.استفاده از پودر خردل بستگی به ذائقه شما دارد اگر دوست نداشتید میتوانید آن را حذف کنید.
منبع :persianv