کارشناسان کتاب رکوردهای گینس نیز برای ثبت این رکورد جهانی در محل حاضر بودند. از نکات مهم برای کارشناسان گینس این بود که سمبوسه حتما مانند نمونه واقعی آن، سه گوش باشد، با آرد پخته شود، در محتویات داخلی آن نیز از سیبزمینی، پیاز و نخودفرنگی استفاده شود، سمبوسه بهطور کامل سرخ شده و در پایان شکل سه گوش خود را نیز از دست ندهد.
کارشناسان گینس تاکید داشتند برای ثبت رکورد جهانی باید وزن خالص سمبوسه اندازهگیری شود، به این معنی که فقط بخش خوردنی این غذای آسیایی ملاک وزنگیری خواهد بود.
رکورد پیشین بزرگترین سمبوسه جهان در سال 2012 توسط تعدادی آشپز در الجزایر شکسته شد که سمبوسهای به وزن 110.8 کیلوگرم پخته بودند.
پایگاه تحلیلی خبری البرزبان