جایزه مخصوص برای خوردن غذای ژاپنی

جایزه مخصوص برای خوردن غذای ژاپنی

در اقدامی جالب در یک رستوران ژاپنی برای تشویق مردم به خوردن غذاهای گیاهی و سالم یک ظرف پر از غذای گیاهی به نام رامن به مشتریان داده می شود و در صورت خوردن این غذا در 20 دقیقه جایزه ۴۳۸دلاری به آن ها داده می شود.

رستورانی در ژاپن به هر کسی که بتواند یکی از غذا‌های ویژه این رستوران به نام رامن را بخورد ۴۳۸دلار جایزه می‌دهد. برای خوردن این بشقاب گیاهی شامل برگ‌های گونه‌ای از سرخس و مرغ به مشتری ۲۰ دقیقه نیز زمان داده می‌شود،‌ اما تا به حال کسی نتوانسته از پس این کار برآید.

رامن (به ژاپنی: ラーメン) یکی از غذاهای ملی ژاپن است. این غذا از ریختن نودل چینی در داخل سوپ ماهی یا گوشت تهیه می‌شود. در داخل سوپ رامن معمولاً سس سویا یا میسو وجود دارد. ممکن است بر روی نودول گوشت مزه داده شدهٔ خوک به نام چاشو، جلبک دریایی یا نوری، ذرت و سبزیجات دیگر قرار بگیرد. هر منطقه از ژاپن دارای نوع مخصوصی از رامن است

رامن (Ramen) یکی از غذاهای محبوب ژاپنی‌هاست و انواع مختلفی دارد. این غذا از ریختن نودل چینی در داخل سوپ ماهی یا گوشت تهیه می‌شود و دستور پخت آن در هر منطقه و باتوجه به فرهنگ مردم آن ناحیه متغیر است.

در این میان رامن توکوشیما بین مردم این کشور بسیار معروف است. این نوع از رامن به سه شکل طبخ می‌شود: «رامن سفید»، «رامن زرد» و «رامن قهوه‌ای».

وبسایت «کیودونیوز» نوشت: در رامن سفید از آب گوشت و سس سویا روشن استفاده می‌شود و طعم آن به رامن استاندارد شبیه است. رامن زرد را با استفاده از آب مرغ و سبزیجات تهیه می‌کنند که طعم ملایمی دارد. رامن قهوه‌ای با استفاده از سس سویا تیره آماده می‌شود و بر روی آن زرده تخم‌ مرغ خام می ریزند.

بهترین ترکیب در کنار رامن توکوشیما، برنج است. طعم این غذا همراه با برنج، بسیار لذیذ می‌شود.

اکوفارس

© مجله پزشکی و سلامت دکتر سلام | Hidoctor.ir