رولت پسته خامهای برای طرفداران طعم پسته انتخاب بسیار مناسبی است. ماده اصلی این رولت پسته است و به دلیل نرمی این رولت بسیار با دقت و به آرامی باید رول شود. می توانید با این رولت در جشن های مختلف از میهمانهایتان پذیرایی کنید.
مواد لازم
تخممرغ: 4عدد
شکر: 90گرم
وانیل: 1/4قاشق چایخوری
آب جوش: 2قاشق سوپخوری
روغن مایع: 1قاشق سوپخوری
کرم تارتار: 1/2قاشق چایخوری
آرد: 60گرم
نمک: به اندازه نوک انگشت
پسته آسیابکرده: 120گرم
رنگ سبز خوراکی: 2 یا 3قطره
خامه فرمگرفته: 350گرم
میوه خردشده: به میزان دلخواه
فر را تا دمای 220درجه سانتیگراد گرم کنید. یک کاغذ روغنی 35*40 سانتیمتری را حاضر کنید و کف سینی فر بیندازید.
زرده و سفیده تخممرغها را از هم جدا کنید. زردهها را با 3/4 از شکر، وانیل و آب جوش با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شوند. سفیده تخممرغها را در ظرف جداگانه با همزن برقی بزنید تا کف کند. 1/4باقیمانده شکر را کمکم به سفیده اضافه کنید. کرم تارتار را به مخلوط سفیده اضافه کنید. حالا میکس زرده و سفیده را باهم مخلوط کنید.
در یک ظرف آرد و نمک را باهم قاطی کنید و سپس آنها را با هم الک کنید. آرد را بهآرامی درونمایه تخممرغ بریزید و با لیسک زیرورو کنید تا حجم مایه رولت از بین نرود. پسته و رنگ خوراکی (به دلخواه) را درونمایه بریزید و مخلوط کنید.
مایه رولت را در سینی روی کاغذ بریزید و بهطور یکنواخت صاف کنید. رولت را تقریبا بین 8 تا 10دقیقه در فر بپزید. وقتی رولت پخته شد، کمی صبر کنید تا رولت خنک شود. سپس آن را از کاغذ روغنی جدا کنید. رولت را با حوله تمیز آشپزی رول کنید و نیمساعت کنار بگذارید.
رولت را باز کنید و خامه را روی آن بمالید. سپس رولت را بپیچید و به مدت 4 تا 6ساعت درون یخچال قرار دهید تا آماده شود. برای سرو رولت آن را به ضخامت دلخواه برش بزنید؛ و با میوههای تابستانی نوشجان کنید.