مزه دار کردن ماهی سالمون با میوه

مزه دار کردن ماهی سالمون با میوه

طبخ ماهی سالمون بسته به سلیقه غذایی شما با روش های مختلفی صورت خواهد گرفت اگر می خواهید طبخی سالم و بی ضرر را تجربه کنید پیشنهاد می کنیم این غذای خوشمزه را امتحان کنید میوه هایی مانند آووکادو و انبه طعم بسیار جالبی به این غذا میدهند.

مواد لازم:

فیله ماهی سالمون:4 عدد

روغن‌زیتون: به مقدار لازم

نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

انبه خردشده:2 عدد کوچک یا 1عدد بزرگ

آووکادو:2 عدد

پیاز قرمز خردشده: 1/4 فنجان

آب‌لیمو ترش:4 قاشق غذاخوری

فلفل سبز بدون هسته و خردشده: 1عدد

اگر شما هم نام ماهی سالمون با انبه و آووکادو را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید

فر را روشن‌کرده و روی 210درجه سانتی‌گراد (400درجه فارنهایت) قرار می‌دهیم. سینی فر را با فویل می‌پوشانیم و روی فویل را با روغن‌زیتون چرب می‌کنیم. فیله‌های ماهی را هم با روغن‌زیتون چرب‌کرده و سطح پوست‌دار ماهی را روی سینی می‌گذاریم.

روی فیله نمک می‌ریزیم و به مدت 10دقیقه در فر می‌گذاریم. در این حین انبه، آووکادو، پیاز، فلفل سبز، آب‌لیمو ترش و نمک را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط می‌کنیم. بعد از این که ماهی آماده شد، در کنار مخلوط انبه و آووکادو سرو می‌کنیم.

 

منبع: مجله زندگی ایده آل

© مجله پزشکی و سلامت دکتر سلام | Hidoctor.ir