طبخ ماهی سالمون بسته به سلیقه غذایی شما با روش های مختلفی صورت خواهد گرفت اگر می خواهید طبخی سالم و بی ضرر را تجربه کنید پیشنهاد می کنیم این غذای خوشمزه را امتحان کنید میوه هایی مانند آووکادو و انبه طعم بسیار جالبی به این غذا میدهند.
مواد لازم:
فیله ماهی سالمون:4 عدد
روغنزیتون: به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
انبه خردشده:2 عدد کوچک یا 1عدد بزرگ
آووکادو:2 عدد
پیاز قرمز خردشده: 1/4 فنجان
آبلیمو ترش:4 قاشق غذاخوری
فلفل سبز بدون هسته و خردشده: 1عدد
اگر شما هم نام ماهی سالمون با انبه و آووکادو را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
فر را روشنکرده و روی 210درجه سانتیگراد (400درجه فارنهایت) قرار میدهیم. سینی فر را با فویل میپوشانیم و روی فویل را با روغنزیتون چرب میکنیم. فیلههای ماهی را هم با روغنزیتون چربکرده و سطح پوستدار ماهی را روی سینی میگذاریم.
روی فیله نمک میریزیم و به مدت 10دقیقه در فر میگذاریم. در این حین انبه، آووکادو، پیاز، فلفل سبز، آبلیمو ترش و نمک را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط میکنیم. بعد از این که ماهی آماده شد، در کنار مخلوط انبه و آووکادو سرو میکنیم.
منبع: مجله زندگی ایده آل