طرز تهیه املت تند و تیز هندی

fo3467

معمولا خانم های شاغل دغدغه پخت غذا را همیشه بدنبال دارند بنابراین همیشه بدنبال پخت غذاهای سریع و بسیار راحت می باشند بنابراین در مطلب زیر طرز پخت املت تند و تیز هندی که به عنوان غذای خارجی نیز به شمار میرود رو براتون گذاشتم.

مواد لازم برای تهیه املت هندی :

 تخم مرغ 3 عدد
 کره آب شده یا روغن 4 قاشق غذاخوری
 پیاز ریز خرد شده  3 قاشق غذاخوری
 زنجبیل تازه رنده شده سه چهارم قاشق مرباخوری
فلفل سبز تند خرد شده 3 عدد
گوجه فرنگی ریز خرد شده 2 قاشق غذاخوری
جعفری ریز خرد شده 3 قاشق مرباخوری
زردچوبه کمی
شیر 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان کافی

طرز تهیه املت هندی :
تخم مرغ را با شیر هم بزنید، سپس پیاز، زنجبیل، گوجه فرنگی، زردچوبه، فلفل سبز، جعفری، نمک و فلفل را اضافه کنید. کره یا روغن را در ماهیتابه بریزید و پس از داغ شدن مواد املت را بریزید. پس از این که قسمت بالای املت سفت شد و پف کرد، املت را برگردانید تا روی دیگر آن بپزد. املت را با نان، سبزی خوردن و ماست سرو کنید.

منبع : khorasannews.com

© مجله پزشکی و سلامت دکتر سلام | Hidoctor.ir