معمولا خانم های شاغل دغدغه پخت غذا را همیشه بدنبال دارند بنابراین همیشه بدنبال پخت غذاهای سریع و بسیار راحت می باشند بنابراین در مطلب زیر طرز پخت املت تند و تیز هندی که به عنوان غذای خارجی نیز به شمار میرود رو براتون گذاشتم.
مواد لازم برای تهیه املت هندی :
تخم مرغ | 3 عدد |
کره آب شده یا روغن | 4 قاشق غذاخوری |
پیاز ریز خرد شده | 3 قاشق غذاخوری |
زنجبیل تازه رنده شده | سه چهارم قاشق مرباخوری |
فلفل سبز تند خرد شده | 3 عدد |
گوجه فرنگی ریز خرد شده | 2 قاشق غذاخوری |
جعفری ریز خرد شده | 3 قاشق مرباخوری |
زردچوبه | کمی |
شیر | 1 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به میزان کافی |
طرز تهیه املت هندی :
تخم مرغ را با شیر هم بزنید، سپس پیاز، زنجبیل، گوجه فرنگی، زردچوبه، فلفل سبز، جعفری، نمک و فلفل را اضافه کنید. کره یا روغن را در ماهیتابه بریزید و پس از داغ شدن مواد املت را بریزید. پس از این که قسمت بالای املت سفت شد و پف کرد، املت را برگردانید تا روی دیگر آن بپزد. املت را با نان، سبزی خوردن و ماست سرو کنید.
منبع : khorasannews.com
© مجله پزشکی و سلامت دکتر سلام | Hidoctor.ir