چگونه پیتزا فلفل تند و تیز درست کنیم؟

fo3388

در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع دیگر پیتزا برای شما عزیزان گذاشته ایم.این نوع پیتزا بنام پیتزای فلفلی نامیده شده که بسیار تند و تیز می باشد.بنابراین در مطلب زیر مواد لازم را برای شما گذاشته ایم.

مواد لازم برای تهیه پیتزا گیاهی :

 فلفل دلمه‌ای قرمز 2 عدد
 فلفل دلمه‌ای زرد 2 عدد
زیتون سبز خردشده یک‌دوم فنجان
 جعفری تازه خرد شده  یک چهارم فنجان
سرکه قرمز 2 قاشق چایخوری
روغن زیتون سه چهارم قاشق غذا‌خوری
فلفل سیاه به میزان لازم
پنیر پیتزا 450 گرم
پنیر پارمسان رنده شده 6 قاشق غذاخوری
نان پیتزا یک عدد

طرز تهیه پیتزا فلفل گیاهی :
گریل فر یا قسمت گریل ماکروفر را از قبل گرم کنید. فلفل دلمه‌ای‌ها را به درازا دو نیم و غشا و دانه‌های آن را خارج کنید.
نیمه‌های فلفل دلمه‌ای را به صورتی که پوستشان رو به بالا باشد در یک ورق فویل قرار دهید و با دست صافشان کنید. به مدت 15 دقیقه اجازه دهید پخته شود.

سپس در یک کیسه با قابلیت زیپ شدن قرارشان دهید و درش را ببندید. (فلفل‌ها را در حالی که گرم است داخل کیسه قرار ندهید) اجازه دهید 15 دقیقه بماند، پوست فلفل‌ها را بکنید و آنها را قطعه قطعه کنید.

فلفل‌ها را در یک کاسه با زیتون سبز و چهار موادی که بعد از آن آمده، ترکیب کنید. (زیتون سبز تا فلفل سیاه) فر را تا دمای 350 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

ترکیب فلفل دلمه‌ای را روی نان پیتزا به‌ صورت مساوی تقسیم کنید. پنیر را نیز روی آن بریزید. اجازه دهید پیتزا به مدت 7 دقیقه در دمای 350 درجه بپزد تا زمانی که پنیر آب و روی پیتزا طلایی شود.

منبع : چهاردیواری جام جم

© مجله پزشکی و سلامت دکتر سلام | Hidoctor.ir