طرز پخت آش بادمجان بروجردی

آش-بادمجان

در مطلب زیر یکی از آش های محلی بروجرد رو براتون گذاشتم این آش خوشمزه بروجردی آش بادمجان نام دارد امیدوارم که لذت کافی رو ببرید.

مواد مورد نیاز :

  • بلغور گندم : ۱ پیمانه
  • لوبیا قرمز : ۱/۲ پیمانه
  • لوبیا سفید : ۱/۲ پیمانه
  • عدس : ۱ پیمانه
  • نخود : ½ پیمانه
  • بادمجان سرخ شده : ۱ کیلوگرم
  • قلم گوسفند : ۱ عدد
  • کشک : ۱ شیشه متوسط
  • پیاز داغ و نعنا داغ : به میزان دلخواه
  • نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه : به مقدار لازم

روش تهیه آش بادمجان :

ابتدا حبوبات ها را جداگانه بپزید.
قلم گوسفند را نیز روی شعله قرار دهید تا با حدود یک لیتر آب بپزد تا نرم شود.
سپس بلغور ها را  شسته و حدود یک ساعت در آب نگه دارید، سپس به آب قلم اضافه کنید.
وقتی بلغورها نرم شد حبوبات ها را نیز بیفزائید تا با هم یکدست شوند.
کشک،  پیاز سرخ شده و بادمجان های سرخ شده و همچنین نمک و زردچوبه و فلفل سیاه را در این مرحله بیفزائید، زیر شعله را کم کنید و منتظر بمانید تا آش جا بیفتد.
نصف کشک را برای تزئین روی آش نگه دارید.
بادمجان ها در آش باز می شود و حالت کشدار و خوبی به آش می دهد.

نکته ها :

می توان بجای قلم گوسفند از عصاره گوشت گوسفند استفاده کرد. پختن این آش خالی از لطف نیست. یکبار آن را امتحان کنید.

منبع:اکا ایران

© مجله پزشکی و سلامت دکتر سلام | Hidoctor.ir