علاقه مامور پلیس به گرفتن سلفی!

علاقه مامور پلیس به گرفتن سلفی!

گرفتن سلفی توسط این پلیس سوژه کاربران در دنیای مجازی شد. این پلیس که در صحنه خودکشی حضور پیدا کرده بود با فردی که قصد خودکشی داشت مشغول گرفتن سلفی شد.

تصویری تکان دهنده ازمامور پلیس ترکیه در حال سلفی گرفتن بافردی که قصد خودکشی دارد!

چندثانیه بعد ازگرفتن سلفی، این فرد خود را از پل به پایین پرت کرد وجانش را از دست داد

سلفی (به انگلیسی: Selfie) یا خودعکس به نوعی خودنگاره یا عکاسی پرتره گفته می‌شود که توسط خود فرد و اغلب به‌وسیله دوربین تلفن همراه گرفته می‌شود. سلفی‌ها بیشتر در شبکه‌های اجتماعی چون: فیس‌بوک، گوگل پلاس، اینستاگرام و مانند آن‌ها به اشتراک گذاشته می‌شوند.

تا پیش از ژوئن ۲۰۱۳ در اینستاگرام (شبکه اشتراک گذاری عکس) بیش از ۲۷۲ میلیون نفر از هشتک سلفی (Selfie#) استفاده کرده و ۳۳۰ میلیون نفر نیز از هشتک من (Me#) استفاده کرده بودند.

بیشتر سلفی‌ها با نگه داشتن دوربین با دست و تاجای ممکن دور از خود و چرخش لنز دوربین به سمت خود گرفته می‌شود. این روش عکاسی جایگزین عکاسی به کمک تایمر خودکار است. در برخی از موارد افراد با استفاده از پایه سلفی اقدام به عکاسی سلفی می‌کنند تا با افزایش فاصله دوربین عکاسی با خود، فضای وسیعتری را به تصویر بکشند.

براساس پژوهش‌هایی که در سال ۲۰۱۳ میلادی در دانشگاه بیرمنگام برروی افرادی که تعداد قابل ملاحظه‌ای از این دست عکس‌ها را روی پروفایل فیس‌بوک خود به اشتراک می‌گذارند نشان داد که در سطح پایین‌تر از نظر حمایت‌های اجتماعی و صمیمت قرار دارند. همچنین این تحقیق نشان داد بخش عظیمی از عکس‌های افرادی که در سنین ۱۸ تا ۲۴ سال سن دارند از نوع سلفی بوده‌است. شرکت‌های وابسته به صنعت زیبایی هم دائماً تبلیغ می‌کنند تا به نوجوانان و زنان ثابت کنند زیبایی می‌تواند عامل بسیاری از موفقیت‌ها باشد. درنتیجه، هر فرد رسالتی عرفانی برای زیباتر بودن برای خودش قائل است و به همین دلیل شاهد شکل گرفتن فرهنگی هستیم که در آن هر فرد از دیدن یا برخاستن زیبایی خودش لذت می‌برد به نظر می‌آید خلق mood مثبت تأثیر زیادی در میل به عکس سلفی دارد و بازیابی خاطرات لحظه ثبت عکس سلفی در مردان بهتر از زنان صورت می‌پذیرد

© مجله پزشکی و سلامت دکتر سلام | Hidoctor.ir