نحوه ی پخت خورشت بادمجان ایرانی

4

خیلی از عزیزان به خورشت بادمجان علاقه ی بسیاری دارند و طرز تهیه آن را می خواهند حالا ما برای شما بانوان ایرانی نحوه ی پخت خورشت بادمجان ایرانی قرار داده ایم که دستور پخت خورشت بادمجان ایرانی در قسمت پایین می توانید ببینید پس با دقت متن زیر را خوانده و به آسانی خورشت خوشمزه ی خود را درست کنید.خورش بادمجان غذای مورد علاقه بیشتر مردم در همه سنین است. خورش بادمجان را هم با مرغ و هم با گوشت می توانید تهیه کنید. بادمجان آن هم می تواند فریزری باشد ولی بهتر است امتحان کنید این خورش با بادمجان تازه چقدر خوشمزه تر است. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این خورش خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای 4 نفر
گوشت گوسفندی 500 گرم
کدو سبز 4 تا 5 عدد
بادمجان 4 تا 5 عدد
پیاز بزرگ 1 عدد
رب گوجه فرنگی 1 تا 2 قاشق غذاخوری
غوره یک دوم پیمانه
نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه و زعفران و روغن به میزان لازم

طرز تهیه
پیاز رو خرد کنید و کمی تفت بدید، نرم که شد گوشتها رو اضافه کنید و خوب با هم تفت بدید. وقتی گوشت سرخ شد، کمی زردچوبه و ادویه خورشی و فلفل بزنید و روی اون آب سرد بریزید و بذارید تا با حرارت کم گوشت بپزه!بادمجانها رو پوست بگیرید و به صورت طولی برش بزنید و به مدت 1 ساعت در آب نمک بذارید تا تلخی اونا گرفته بشه. بعد از این مدت آبکش کنید. کدوها رو هم طولی برش بدید. بادمجانها و کدوها رو تفت بدید و روی دستمال آشپزخانه بذارید تا روغن اضافه اونا گرفته بشه.وقتی گوشت پخت، توی یک تابه جدا، رب رو با روغن تفت بدید و به همراه کمی زعفران به خورش اضافه کنید.نمک و فلفل خورش رو اندازه کنید و بادمجانها، کدوها و غوره ها رو به خورش اضافه کنید و بذارید کمی بمونه تا خورش جا بیفته.

منبع:پورتال آسمونی
© مجله پزشکی و سلامت دکتر سلام | Hidoctor.ir