طرز تهیه ساندویچ زاپاتا جدید و خوش طعم

15

برای شما عزیزان که به دنبال یک غذای ساده و راحت می گردید طرز تهیه ساندویچ زاپاتا جدید و خوش طعم را به شما پیشنهاد می کنیم ساندویچ زاپاتا یکی از جدیدترین ساندویچ های روز می باشد همچنین اینکه روش ساده ایی برای تهیه ساندویچ زاپاتا در قسمت پایین قرار داده ایم امیدوار هستیم دوست داشته باشید.ساندویچی که آسمونی امروز براتون دستورشو گذاشته زاپاتاس درست کنید و لذت ببرید.

مواد لازم

این ساندویچ چند سالی است در ایران مد شده. درست کردن آن خیلی ساده است. باید تمام چیزهای خوشمزه‌ای که دم‌دست‌تان هست را در آن بریزید؛ کمی قارچ و پنیر اضافه کنید و درست مثل یک چمدانی که دو برابر حجم خودش پر شده، به زور سعی کنید ساندویچ را ببندید. این ساندویچ خوشمزه آنقدر پرطرفدار است که هر کسی در تهران می‌تواند در شعاع یک کیلومتری خود، مغازه‌ای که این ساندویچ را درست می‌کند را پیدا کند. ترکیبات اصلی آن فیله‌مرغ و فیله استیک است. آنها را سرخ می‌کنند، یک پر کالباس را هم سرخ می‌کنند، قارچ و پنیر پیتزا را روی کالباس می‌ریزند و به محض اینکه پنیر آب شد، کالباس را تا می‌کنند و به همراه فیله مرغ و فیله استیک داخل نان بزرگ می‌گذارند. تجربه نشان داده، فقط درصد کمی از مردم می‌توانند یک ساندویچ کامل زاپاتا را در یک وعده نوش جان کنند.

منبع: پورتال آسمونی
© مجله پزشکی و سلامت دکتر سلام | Hidoctor.ir