مرغانه و باقاله قاتق را چگونه درست کنیم؟

24

از جمله غذاهایی به نام مرغانه و باقاله قاتق بسیار معروف است و همه دوست دارند طرز تهیه آن را یاد بگیرند بسیاری از کاربران گفته اند مرغانه و باقاله قاتق را چگونه درست کنیم؟ پس با ما می توانید همراه باشید و راز پخت یک مرغانه و باقاله قاتق را بیاموزید.مرغانه و باقاله قاتق یک غذای مجلسی است که شما می توانید برای مهمانی ها درست کنید.

مواد لازم :

لوبیا کشاورزی (پاچ باقلا ، لوبیا کرم رشتی ) ( خیس شده و پوست گرفته شده ) 2 لیوان

آب مرغ 1 لیوان و نصف

سیر 3 حبه

شوید خشک یا تازه 3 قاشق غذاخوری

تخم مرغ 2 عدد

روغن مقداری

نمک ، فلفل و زردچوبه به میزان دلخواه

طرز تهیه

اول سیرو رنده میزنیم ( حالا چه درشت چه ریز ) توی روغن با یکم زردچوبه تفت میدیم تا یکم سرخ بشه .لوبیای پوست کنده توی اون روغن به مدت 1 ربع تفت میدیم تا بوی خامیش گرفته بشه .شوید رو اضافه میکنیم و خوب سرخش میکنیم . اگه دوست داشتید برای خوش رنگ شدنش یکم زعفرون بریزید.آب مرغ رو اضافه کنید اگه احیانا آب مرغ در دسترس نبود از یه گالیلابلانکای مرغ استفاده کنید و نمک نزنین چون گالیلابلانکا خودش نمک داره …پخت لوبیا زمان زیادی نمیبره … باید تند تند بهش سر بزنید که لوبیاتون له نشه . تخم مرغ هامون رو هنگامی که لوبیا نیم پز شد درسته میشکونیم داخلش! شعلرو کم کنید تا تخم مرغ ها خوب ببنده . البته اگه برای تعداد بیشتری بخواید این خورشت رو درست کنید باید به تعداد نفرات تخم مرغ درسته بشکنید !

منبع: پورتال آسمونی
© مجله پزشکی و سلامت دکتر سلام | Hidoctor.ir