طرز تهیه هر غذایی با هم فرق کلی دارد هر کسی غذا را با سلیقه ی خاص خود درست می کند حالا ما برای شما طرز تهیه میگو کبابی به روش ایرانی را نظر گرفته ایم امیدوار هستیم میگو کبابی را دوست داشته باشید ولی سعی کنید که میگو کبابی را مصرف کنید تا آن را سرخ کنید زیرا میگو کبابی از خاصیت بیشتر یرخوردار است.کسانی که به آسیای جنوب شرقی سفر کردهاند، احتمالا با انواع کبابهایی که به سیخ چوبی کشیده شده و در کنار خیابان فروخته میشوند برخورد کردهاند. از بین این کبابهای رنگارنگ، تنها چند نوع آن به مذاق ایرانیها سازگار است و این کباب میگو که به نام ساتای میگو هم شناخته میشود، یکی از آنهاست.
مواد لازم برای4نفر:
- میگوی ریز: 300 گرم
- فلفلدلمهای سبز یا قرمز: یک عدد
- پیاز متوسط: یک عدد
- روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری
- سویاسس: یکچهارم پیمانه
- زنجبیل رندهشده: 2 قاشق چایخوری
- گشنیز ساطوری: یک قاشق غذاخوری
- فلفل سبز تند: یک عدد، ساطوری
- آبلیموترش: 3 قاشق غذاخوری
روش تهیه:
رگ پشت میگوها را خارج کرده و آنها را شسته و خشک کنید.در یک کاسه مناسب، روغن، سویاسس، زنجبیل، گشنیز ساطوری، فلفل سبز تند و آبلیمو را مخلوط کرده و میگوها را حداقل یک ساعت در آن بخوابانید. سیخهای چوبی را که قبلا در آب خیساندهاید، برداشته و به ترتیب یک تکه فلفل دلمهای، یک تکه پیاز و یک میگو به سیخ بکشید به هر سیخ 3 تا 4 میگو بزنید.میگوها را روی زغال یا در تابه سرخ کنید. زمان کباب کردن 8 دقیقه و سرخ کردن حدود 6 دقیقه است. با نان و سس مایونز سرو کنید. سرو این خوراک برای یک شام رژیمی یا ناهار به همراه چلو مناسب است.
چگونه یک زنجبیل تازه و رسیده را تشخیص داده و انتخاب کنیم؟
ریشههایی را انتخاب کنید که به نسبت ظاهرشان، سنگین و پوست آن صاف و سالم و سفت است. ریشهای که رنگ روشنتر دارد، از ریشههای تیرهرنگ، تازهتر و بهتر است. همچنین عطر زنجبیل باید از آن به مشام برسد.
شرایط نگهداری زنجبیل
زنجبیل را بهتر است در جای خشک، خنک و تاریک نگهدارید. اگر آن را لای حوله کاغذی پیچیده و در کیسه پلاستیکی در بسته بگذارید، حداقل تا 3 هفته در یخچال سالم میماند و قابل استفاده است.