سس قارچ خامه ای را چگونه درست کنیم؟

20

برای بسیاری از کابران سوالاتی در رابطه با سس های مخصوص غذا می پرسند حالا من برای شما سوالی از یک کاربر داریم که می گوید سس قارچ خامه ای را چگونه درست کنیم؟ حالا با ما همراه باشید تا طرز تهیه سس قارچ خامه ای را به شما بگوییم امیدوارم بتوانید به راحتی سس قارچ خامه ای خوشمزه را درست کرده پس با ما همراه باشید.از نظر روانشناسان آشپزی علاوه بر اینکه سلامت جسم و بدن رو تضمین میکنه(به جای فست فود و غذاهای بیرون از خانه)از نظر روانی نیز نقش بسیار عمده ای در کاهش افسردگی خواهد داشت.حس پختن غذا برای کسانی که دوستشان داریم و در کنار آنها زندگی میکنیم ، میتواند سلامت روحی و روانی فرد را تامین کند…

● مواد لازم:

▪ قارچ ورقه‌ای خرد شده ۳۰۰ گرم
▪ پیاز بزرگ رنده شده ۱ عدد
▪ خامه ۲۰۰ گرم
▪ سیر له شده ۲ حبه
▪ کره ۵۰ گرم
▪ آبلیمو ۱ قاشق سوپ‌خوری
▪ شیر نصف پیمانه
▪ جعفری ریز شده ۴ قاشق غذاخوری
▪ روغن ۲ قاشق غذاخوری
▪ نمک و فلفل به مقدار لازم

● طرز تهیه:

پیاز را در روغن تفت داده و بگذارید تا کمی نرم شود سپس سیر را به آن اضافه کنید و بلافاصله قارچ را همراه آبلیمو، نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و تفت دهید (شعله گاز زیاد باشد تا قارچ آب نیندازد).خامه را با نصف پیمانه شیر مخلوط کنید و به‌هم بزنید تا یک‌دست شود. بعد آن را به مخلوط قارچ و پیاز اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود. جعفری خرد شده و کره را به مخلوط اضافه کنیدو مواد را از روی حرارت بردارید. سس و قارچ مخلوط کرده و غذا را در یک دیس گرد که دور آن را با گوجه‌فرنگیحلقه‌ای و یا هر چیز دیگر تزئین کرده‌اید، سرو کنید.

منبع: پورتال آسمونی
© مجله پزشکی و سلامت دکتر سلام | Hidoctor.ir