راز تهیه کردن باقلوا یزدی اصیل

8

در سراسر دنیا و ایران عزیز همه شیرینی باقلوا یزدی را نیز می شناسند ولی خوب این شیرینی های اصیل فقط در شیرینی فروشی ها نیز تهیه میگردد ولی ما می توانیم راز تهیه کردن باقلوا یزدی اصیل را به شما خانم ها و آقایانی که به شیرینی پزی علاقه دارند بگوییم پس با ما همراه باشید تا راز تهیه کردن باقلوا یزدی اصیل را به شما عزیزان و کاربران بگوییم.اگه میخواید باقلوا اصلی شهر یزد را بخرید حتما از شیرینی فروشی حاج خلیفه علی رهبر که قدمت ۱۰۰ صد ساله داره و در میدان امیر چخماق واقع شده خرید کنید اینم بدونید تو یزد ۴۰۰٫۵۰۰ تا حاج خلیفه هستش مواظب باشید شیرینی اشتباهی نخرید اینم دستور تهیه باقلوا واسه کسایی که دسترسی به یزد ندارند.

مواد لازم برای تهیه باقلوای یزد

بادام پوست گرفته چرخ کرده: نیم کیلو
▪ خاک قند: ۲۵۰ گرم
▪ هل کوبیده الک کرده نرم: یک قاشق سوپخوری سرخالی

● مواد لازم برای لواش باقلوا:

▪ زرده تخم مرغ: ۲ عدد
▪ شیر: ۱ استکان
▪ روغن آبکرده: دو قاشق سوپخوری
▪ آرد به مقداری که مایه خمیر بشود و بدست نچسبد: در حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم
▪ پکینگ پودر: نصف قاشق مرباخوری
● مواد لازم برای شربت باقلوا:
▪ شکر: نیم کیلو،
▪ آب: ۱ و نیم پیمانه،
▪ گلاب: نصف پیمانه

● طرز تهیه

اول خمیر لواش باقلوا را بطریق ذیل آماده می کنیم: شیر،پکینگ پودر و روغن و زرده تخم مرغ را مخلوط می کنیم و کم کم آرد می ریزیم و مرتب بهم می زنیم تا مایه خمیر شده به دست نچسبد و زیاد هم سفت نشود، بعد خمیر را خوب مالش می دهیم و می گذاریم دو سه ساعت در کیسه نایلون بماند. مایه بادام و قند و هل کوبیده را مخلوط می کنیم روی میز را کمی آرد می پاشیم. در صورت تهیه در جعبه از خمیر گلوله ای به اندازه یک گردو بر می داریم روی میز را کمی آرد می پاشیم و خمیر را با نورد نازک تا حدی که ممکن است باز می کنیم و دقت می کنیم به آن فرم جعبه را بدهیم.با برس مخصوص آرد روی لواش را پاک می نماییم جعبه را روی لواش قرار می دهیم و لواش را کمی بزرگتر از جعبه می بریم و در جعبه می اندازیم و به همین طریق داخل جعبه را می توان ۲ تا ۳ ورقه لواش انداخت،بعد جعبه را با مایه بادام و قند آماده شده پر می کنیم و با پشت قاشق مایه را فشار می دهیم تا کاملا سفت و صاف شود. کمی گلاب با دست روی بادام و قند می پاشیم و دو تا چهار ورق لواش بطریق فوق روی جعبه می اندازیم و باقلوا را با کارد به صورت لوزی یا چهارگوش می بریم، بعد ۱۵۰ گرم روغن آب کرده جرم گرفته را داغ می کنیم و به تناسب روی جعبه ها می دهیم و جعبه ها را داخل سینی فر می چینیم و سینی را روی پنجره اول فر بطرف پایین با حرارت ۳۰۰ درجه می گذاریم تا یک ربع الی ۲۰ دقیقه بماند و روی باقلوا کمی طلایی رنگ شود. سینی را بیرون می آوریم کمی که سرد شد روی جعبه ها را بتناسب از شربت آماده می ریزیم (شربت باقلوا را یک مرتبه روی باقلوا نمی ریزیم. بهتر است شربت را بدفعات روی باقلوا ریخت تا باقلوا زیاد خمیر نشود).

● طرز تهیه شربت باقلوا:
شکر را با آب مخلوط می کنیم و روی آتش می گذاریم تا جوش بیاید و کمی غلیظ شود. گلاب را می ریزیم چند جوش که زد شربت را از صافی رد می کنیم. در صورتیکه باقلوا مدتی ماند و خشک شد کمی شربت رقیق و گرم روی باقلوا می دهیم. در صورتی که باقلوا را در سینی تهیه کردیم باید لواش را بزرگ به اندازه سینی باز کرده به طریق فوق عمل نمود.

منبع: ورلد ویزیت

حال که حرف باقلوا شد، بیاید بیشتر سرگرم بشیم. پیشنهاد می کنیم حتما بازی باقلوا رو روی گوشی خودتون نصب کنید و در اوقات فراغت از این بازی لذت ببرید.

© مجله پزشکی و سلامت دکتر سلام | Hidoctor.ir