با روغن زیتون غذای خود را سرخ نکنید

3

این اشتباه که اکثر خانم ها متوجه آن می شوند این است که با روغن زیتون غذاهای خود را نیز سرخ خورد می کنند برای بسیاری از خانم ها این مورد سوال می باشد که با روغن زیتون غذای خود را سرخ نکنید آیا این فرضیه درست است شما عزیزان می توانید با ما همراه باشید تا نکته ای که در موضوع با روغن زیتون غذای خود را سرخ نکنید نهفته است بحث کنیم.

******

سالم ترین روش برای پخت غذا، روش بخارپز کردن است. در صورتی که ناچار هستید غذای خود را سرخ کنید، باید از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده کنید. اگر قصد دارید روغنی را که یک بار برای سرخ کردن از آن استفاده کرده اید، دوباره مورد استفاده قرار دهید، باید هنگام خرید، در انتخاب نوع روغن دقت کنید.

******

بررسی ها نشان می دهند، متاسفانه مشاهده می‌شود افراد بسیاری برای سرخ کردن مواد غذایی بویژه موادی که جذب روغن بالایی دارند، از جمله بادمجان و کدو از روغن زیتون استفاده می‌کنند. این در حالی است که این روغن هنگام سرخ کردن مواد به درجه‌ای از دود می‌رسد که ساختار روغن به هم ریخته، ترکیبات جدیدی که برای سلامت بدن خطر داشته، سرطان زا و سمی هستند را تشکیل می‌دهد.

******

روغن زیتون جزو روغن هایی است که نباید از آن هنگام سرخ کردن مواد غذایی استفاده کرد زیرا باعث تولید مواد سمی و خطرناک می شود و ساختار ماده غذایی را به هم می زند از این رو بهتر است از روغن ذرت استفاده کرد و همچنین بهتر است روغن زیتون را در تماس با نور و گرما قرار نداد.

منبع: آسمونی

© مجله پزشکی و سلامت دکتر سلام | Hidoctor.ir