بژی نام یک شیرینی محلی است که در تابستان و زمستان طرفداران خودش را دارد. بژی به زبان محلی یعنی "زندگی کن" و عقیده افراذی که این شیرینی را مصرف میکنند این است که این شیرینی مقوی طول عمر را افزایش میدهد. در کل سنت است که محلی ها زمان تعارف کردن این شیرینی به یکدیگر میگویند "بخور تا نمیری" برای همین ما برای شما دستور پخت این شیرینی ساره را آماده کرده ایم تا بخورید و نمیرید.
- آردگندم چهار پیمانه
- شکر دو سوم پیمانه
- روغن حیوانی کرمانشاه دو سوم پیمانه
- رازیانه (آسیاب شده) دو قاشق غذاخوری
- شیر شیر یک پیمانه
- روغن برای سرخ کردن
طرزتهیه بژی:
3.بعد از تمام شدن اینکار به مدت نیم ساعت سینی را در فضای آزاد (منظور فضای آشپزخانه است)قرار میدهیم تا خمیر کمی خشک شود.
4.سپس روغن را در ظرفی ریخته و پس از داغ شدن روغن پژی ها را در روغن سرخ میکنیم. در همین حین که بژی ها رو از روغن در می آوریم میتوانیم کمی شکر برای شیرینی بیشتر روی بژی ها بپاشیم (البته زیاده روی نکنیم)
5.بژی های خوشمزه ما آماده شده که میتونید برای صبحانه از آن میل کنید.