پای همبرگر با سس قارچ غذایی مقوی برای ماه رمضان

پای همبرگر با سس قارچ غذایی مقوی برای ماه رمضان

ماه رمضان آمد ولی به همراه تابستان. در این فصل گرما شدید و طولانی بودن روز واقعا نفس آدم را میبرد. ولی این هم راه دارد. روزه داری قواعدی دارد که اگر رعایت نشود نگهداشتن آن سخت خواهد شد. قواعدی مثل کاهش مصرف نمک خوردن غذاهایی که حجم کمی دارند و لی کالری بسیار بالا و ... . ازقضا پای همبرگر با داشتن سیب زمینی و گوشت و قارچ هم از لحاظ پروتئینی شما را تامین میکند هم از کربوهیدرات که این دو ماده اصلی برای حفظ انرژی در شرایط سهت میباشد.

مواد لازم برای 4 نفر:

مواد لازم برای سس قارچ:

طرز تهیه:

1. در تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. پیاز و سیر را داخل آن تفت دهید. بعد از 3-2 دقیقه گوشت چرخ شده را اضافه کرده تفت دهید. نمک و فلفل را هم بریزید. حالا رب گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و همراه با گوشت تفت دهید، سپس آن را از روی حرارت بردارید.

2. برای تهیه سس قارچ در یک تابه کره را بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. وقتی کره  آب شد، آرد را اضافه کرده و تفت دهید. حالا به‌آرامی شیر را روی آرد بریزید و به هم زدن ادامه دهید. نعنا، رز ماری، نمک و فلفل را هم اضافه کنید. حالا قارچ‌های ریز خرد شده را داخل تابه بریزید. صبر کنید تا کمی غلیظ شود، سپس حرارت را خاموش کنید.

3. فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید. سیب‌زمینی‌ها را بشویید و  به‌صورت حلقه‌های باریک خرد کنید. هویج را بعدازآنکه پوست گرفتید، ریز خرد کنید.

4. یک ظرف برای فر انتخاب کنید. آن را کمی چرب کنید، سپس مخلوط گوشت چرخ شده را داخل ظرف بریزید و آن را پهن کنید. هویج خرد شده و نخودفرنگی را هم روی گوشت بریزید. حالا سیب‌زمینی‌ها را روی مواد بچینید. در انتها سس قارچ را به‌آرامی روی مواد بریزید.

5. ظرف را حدود 45-40 دقیقه داخل فر قرار دهید تا سیب‌زمینی‌ها کاملا بپزند، سپس آن را از فر درآورده، با مقداری جعفری خرد شده تزیین کرده ، سرو کنید.

© مجله پزشکی و سلامت دکتر سلام | Hidoctor.ir