با این روش لیمو ترش ها تازه و سالم باقی خواهند ماند

با این روش لیموها تازه و سالم باقی خواهند ماند

لیمو از آن دسته مرکبات ها است که مزه منحصر به فردی دارد به طوری در هر غذایی شما میتوانید از آن به عنوان یک چاشنی قوی استفاده کنید. از این جهت مزایای لیمو فوق العاده است که سرشار از ویتامین سی میباشد و این خود یک فاکتور اصلی برای اهمیت وجود لیمو در غذا محسوب میشود( مخصوصا در سوپ فرد سرماخورده) از این رو میخواهیم به شما کمک کنیم تا طول عمر این میوه ی مقوی و مغذی را افزایش دهید:

می توانید آن را به تمام آبمیوه های مورد علاقه خود اضافه کنید و یا کمی از آن را در صبح میل کنید. همچنین می توانید کمی لیمو را روی میز اتاق نشیمن خود و یا روی میز آشپزخانه نگه داشته و هر موقع خواستید از آن بخورید.

 

اما نکته ای که حائز اهمیت است تازه و آبدار نگه داشتن لیمو است. به طوری که خشک نشده و آب خود را از دست ندهد. برخلاف دیگر سبزیجات مانند گوجه فرنگی، پیاز و حتی سیب زمینی که مردم ترجیح می دهند آن را در یخچال نگه داشته و ارزش غذایی آن را حفظ کنند.

 

لیمو معمولا در یخچال نگهداری نمی شود. اما در دمای اتاق هم لیمو به سرعت خواص خود را از دست می دهد چرا که ویتامین C به نور و گرما حساس است. اگر به دنبال یک راه خوب برای نگه داشتن لیمو هستید نه رها کردن آن در یخچال ایده خوبی است و نه نگه داشتن آن در دمای اتاق.

 

بهترین کار این است که لیمو را در یک کیسه پلاستیکی در یخچال یا فریزر نگه داری کنید. کیسه های فریزر می تواند خواص لیمو را برای مدت بیشتری حفظ کنند. با قرار دادن لیمو در یخچال تنها روند تنفسی و خشک شدن آن را به تاخیر می اندازید ولی نگه داری آن در داخل فریزر می تواند این مدت را برای مدت بیشتری طولانی کند.

 

به علاوه توصیه می شود که لیمو را در یک جای تاریک و بدون نور نگه دارید چرا که نور می تواند خواص لیمو را از بین ببرد.

© مجله پزشکی و سلامت دکتر سلام | Hidoctor.ir