خوراک قورباغه در ژاپن (واقعی) +‌عکس

فکر اینکه قورباغه جز غذا باشد برای ما ایرانی ها سخت است اما این موضوع در بقیه کشور ها کمی متفاوت است. رستورانی در ژاپن در حضور مشتریانش قورباغه ی زنده را می پزد و به همراه غذای سنتی ژاپنی آن را سرو می کند.
یک رستوران ژاپنی غذای جدیدی را در منوی خود قرار داده است که قورباغه زنده را در مقابل مشتری پخته و همراه با یک غذای سنتی ژاپنی سرو می کنند.

در یک ویدئو که به قسمت شهروند روزنامه نگار این وبسایت ارسال شده است یک قورباغه دیده می شود که در ابتدا زنده به سیخ کشیده می شود و سپس پوست آن را تمیز و قسمت های داخلی غیرقابل مصرف آن را خارج و به همراه غذای تازه ای به نام “ساشیمی” سرو می کنند.

این قورباغه ها که به صورت زنده در آشپزخانه نگهداری می شوند پس از سفارش توسط مشتری در مقابل آنها آماده و تهیه می شود.

براساس این گزارش، جدا کردن پوست قورباغه مهارت زیادی می طلبد و فقط یک آشپز ماهر قادر به انجام این کار است و طبق سفارش، آشپز می تواند چشمهای قورباغه را خارج کند یا اینکه آنها را به همان شکل حفظ کند.

طبق گزارش سایت استامپ، قورباغه های استفاده شده برای این غذا چاق و مخصوص پخت و پز هستند و بگفته آنها سالم و خوشمزه هستند!

 

© مجله پزشکی و سلامت دکتر سلام | Hidoctor.ir