روش درست و اصولی کباب کردن و پختن سبزیجات

hou8604

کباب کردن و یا پخت سبزیجات روش اصولی و صحیح مخصوص به خود را دارد بطوریکه اگر در پخت و کباب کردن سبزیجات کم یا زیاد انجام شود تمامی خواص و املاح معدنی آن از بین میرود

_ سبزیجات را به تکه های مساوی خرد کنید._ پس از خرد کردن، کمی آن ها را چرب کنید. توجه داشته باشید سبزیجاتی مانند قارچ و بادمجان به روغن بیشتری نیاز دارد. به اندازه ۲قاشق غذاخوری برای هر سینی سبزیجات، روغن اضافه کنید.

_ سبزیجات رادر حجم زیاد نپزید؛ سبزیجات با تبخیر شدن آب موجود در آن، له می شود.

_ سبزیجات باید روی حرارت زیاد پخته شود تا کاراملی شود. حرارت پایین یعنی مدت پخت طولانی که احتمال له شدن آن ها را افزایش می دهد.

_ در زمان پخت که حدود ۳۵ تا ۴۵ دقیقه طول می کشد یک یا دو بار آن ها را هم بزنید تا یکسان پخته شود.

منبع : khorasannews.com

© مجله پزشکی و سلامت دکتر سلام | Hidoctor.ir