طرز پخت آش شیر آذربایجانی جدید

saalad (2)

آش شیر یکی از آش های معروف در آذربایجان می باشد که از طرفداران بسیاری برخوردار است حالا ما به شما طرز پخت آش شیر محلی را آموزش خواهیم داد.آش شیر یکی از غذاهای آذر بایجانی ها است که هم اکنون در سراسر ایران پخت می شود. این آش بسیار مغذی و مقوی است و بیشتر در زمستان ها برای سرما خوردگی درست می شود.

مواد لازم

شیر  ۱ لیتر
 گندم پوست کنده  ۳۰۰ گرم
 نخود  ۶۰ گرم
 نمک و فلفل  به میزان لازم
 کشمش بی ‏دانه، گردو، بادام  جهت تزیین

دستور تهیه

برای تهیه آش شیر از یک شب قبل گندم ها را خیس بنمایید و یک لیتر آب بدان بیفزایید و بعد از آن با نخود روی حرارت قرار دهید. زمانی که نخود ها را پختید گندم ها لعابی می شوند و باید کمی نمک بدان بیفزایید تا زمانی که آب حبوبات کم شود.شیر را به مواد اضافه کنید و بگذارید تا غلیط شود.روی اجاق قرار دهید تا آب آن کم شود و شیر مایع اصلی و غلیظ شود.بدین صورت آش شیر شما آماده می شودبرای تزیین این غذا می توانید از دارچین یا کشمش استفاده کنیددر این زمان شیر را بیفزایید و شعله را ملایم نمایید تا آش غلیظ شود.

منبع: ای چف

myportal

۲۸ شهریور ۱۳۹۴

مطالب پیشنهادی