طرز تهیه باقلوا به سبک قزوینی

6

باقلوا از جمله شیرینی های مشهور ایرانی می باشد که در سراسر دنیا از طرفداران خاصی برخوردار می باشد حالا ما برای شما عزیزان طرز تهیه باقلوا به سبک قزوینی در این بخش از سایت قرار داده ایم شما می توانید با این توضیحاتی که در قسمت پایین قرار داده ایم باقلوا با طعم خاصی درست کنید پس ما باشید تا طرز تهیه باقلوا به سبک قزوینی به شما بگوییم.

مواد لازم برای تهیه باقلوا :

مواد لازم خمیر باقلوای قزوین

گلاب : ۱ قاشق غذاخوری

آب گرم : ۲ قاشق غذاخوری

روغن جامد آب شده : ۱ قاشق سوپ خوری

آرد الک شده : ۱ پیمانه

مواد لازم داخل باقلوا

پودر بادام : ۵ پیمانه

پودر پسته : ۳ پیمانه

پودر قند : ۵ پیمانه

زعفران حل شده : ۳ قاشق غذاخوری

پودر هل : ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه باقلوای قزوین :

آب و روغن و گلاب را مخلوط کرده و آرد را کم کم اضافه کرده و خمیر را ورز داده تا نرم و لطیف شود سپس در کیسه فریزری گذاشته و حدود دو ساعت در دمای محیط استراحت می دهیم.بعد از  دو ساعت نیمی از خمیر را نازک تر از نان لواش باز کرده و روی تابه پهن میکنیم .مقداری از پودر قند و بادام را با زعفران کوبیده مخلوط میکنیم و روی خمیر پهن و صاف کرده و با دست کمی فشار می دهیم.پودر قند و بادام باقی مانده را با هل مخلوط کرده و نصف آن را روی لایه ی قبلی ریخته و باز هم فشار میدهیم تا بصورت یکنواخت پهن شود و سپس پسته و بعد از آن بقیه ی پودر قند و بادام را ریخته و کاملا فشار می دهیم(دقت کنید لایه ها کاملا باید فشرده شوند تا رنگ هر لایه مشخص باشد)نصف بقیه ی خمیر را هم نازک تر از لواش باز میکنیم روی مواد باقلوا انداخته و اضافات خمیر را میبریم .حالا باقلوا را به شکل لوزی برش داده و با قاشق مقداری روغن آب کرده روی تمام سطح باقلوا می ریزیم باقلواها را  به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه در فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کرده ایم قرار میدهیم و در این فاصله شربت باقلوا (شکر . آب .گلاب) را آماده میکنیم.پس از خارج کردن ظرف از فر فرصت میدهیم تا هم باقلوا و هم شربت کمی خنک شوند سپس با قاشق از شربت روی هر باقلوا میریزیم و در ظرف را میگذاریم تا خشک نشود.

منبع : qazvin-baklava

myportal

۲۰ دی ۱۳۹۴

مطالب پیشنهادی