طرز تهیه ته چین هویج با مرغ
ته چین هویج با مرغ از غذاهای اصیل یرانی است که علاقه مندان زیادی دارد. می توانید با کمی سلیقه آن را به بهترین شکل تزئین کنید و از میهمانانتان پذیرایی کنید در ادامه به نحوه تهیه این غذای خوشمزه آشنا خواهید شد.
تهچین یکی از غذاهای لذیذ و سنتی ایرانی است. ته چین هویج اندکی با ته چین معمولی که همیشه با مرغ درست میکنیم متفاوت است.
مواد لازم برای ۵ نفر
برنج : ۳ پیمانه
هویج : ۵۰۰ گرم
فیله مرغ : ۳۰۰ گرم
زعفران دمکرده : ۲ قاشق سوپخوری
تخم مرغ: ۳ عدد
ماست پرچرب : ۴ قاشق سوپخوری
پیاز : یک عدد
کره : ۵۰ گرم
دارچین : یک قاشق مرباخوری
زردچوبه : یک قاشق مرباخوری
نمک و فلفل : به میزان لازم
روغن مایع : به میزان لازم
برنجتان را بشویید و با نمک دو ساعت خیس کنید
هویجها را پوست کنده و خلالی خرد و در روغن سرخ کنید و فیلههای مرغ را به قطعات ریز برش بزنید، به آن نمک، فلفل و زرد چوبه اضافه کرده و تفت دهید.
کمی زعفران دمکرده به تابه اضافه کرده و مرغ را همراه هویجها در تابه با یک لیوان آب بپزید.
برنجتان را آبکش کرده، زردههای تخم مرغ را با ماست و زعفران دم شده مخلوط کنید
مایه تهچینتان آماده است. آن را با برنج مخلوط کنید. کف تابهتان را چرب کرده نیمی از مایه برنج را در تابه ریخته و با قاشق روی آن را صاف کنید.
مرغ و هویج را روی برنج ریخته و روی همه سطح برنج پخش کنید.
کمی دارچین روی مرغ و هویج بپاشید. باقی برنج را روی مرغ و هویج ریخته و روی سطح را یک دست کنید. کمی کره آب شده روی برنج بریزید و به مدت نیم ساعت دم کنید. ته چین را با ماست و خیار و ترشی لیته سرو کنید.
چار دیواری جام جم