شیرینی پاپل را چگونه بپزیم؟

5

شیرینی ها روش خاصی برای درست کردن آن ها وجود دارد همچنین شیرینی پاپل را چگونه بپزیم؟ این سوالی است که اکثر افراد برایشان پیش می آید حالا ما اینجا هستیم تا به شما آموزش دهیم که شیرینی پاپل را چگونه بپزیم؟ این روش پیشنهادی ما بسیار راحت و ساده می باشد پس با ما همراه باشید تا در این باره بتوانیم به شما دوستان کمک کنیم.

مواد لازم برای تهیه شیرینی پاپل :

آرد : ۳/۴ پیمانه

پودر شکر : ۳/۴ پیمانه (یا شکر قهوه ای)

کره : ۱/۴ پیمانه

پودر کاکائو : ۱/۳ پیمانه

شکلات چیپسی : ۱/۳ پیمانه

بکینگ پودر : ۱،۱/۲ قاشق چایخوری

وانیل : ۱/۲ قاشق چایخوری

تخم مرغ : ۱ عدد

پودر بادام : مقداری

طرز تهیه شیرینی پاپل :

آرد، شکر و بکینگ پودر رو مخلوط میکنیم و کنار میگذاریم. شکر قهوه ای رو میشه جایگزین پودر شکر کرد تا رنگ شیرینی تیره تر بشه.کره رو روی حرارت آب میکنیم و پودر کاکائو رو اضافه میکنیم. خوب هم میزنیم، از روی شعله برش میداریم، وانیل و تخم مرغ رو اضافه میکنیم و با همزن سریع هم میزنیم چون کره گرم بوده و نمیخوایم قسمتهایی از تخم مرغ سفت بشه.مخلوط آرد رو کم کم به مواد اضافه میکنیم. در آخر چیپس شکلات رو اضافه میکنیم. گرمای خمیر باعث نرم شدن شکلاتها میشه و حسابی با خمیر یکدست میشند.در حد مخلوط شدن کافیه، اصلا نمیخوایم شکلات به خورد خمیر بره. از مواد گلوله هایی به اندازه گردو جدا میکنیم و داخل پودر بادام میغلطونیم .در غلطوندن شیرینیها باید حسابی سخاوت به خرج بدیم چون هرچی دورشون پرتر باشه از پودر سفید بعد از پخت ترکها بیشتر خودشون رو نشون میدند.شیرینی ها رو با فاصله داخل سینی فر میچینیم، ترجیحا روی کاغذ روغنی. داخل فر که از قبل با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرمش کردیم قرار میدیم مدت ۱۲ تا ۱۳ دقیقه. بعد از پخت صبر میکنیم تا خنک بشند بعد از سینی خارجشون میکنیم.

منبع : Asemooni

myportal

۱۸ دی ۱۳۹۴

مطالب پیشنهادی