چگونه یک کیک پرتغالی خوشمزه و مجلسی درست کنیم؟

6

اگر نمونه ی یک کدبانوی ایرانی باشید باید بتوانید یک کیک خوشمزه ی پرتغالی درست کنید جال برای بسیاری از افراد سوال است که چگونه یک کیک پرتغالی خوشمزه و مجلسی درست کنیم؟ حال شما می توانید با ما باشید تا به سوال چگونه یک کیک پرتغالی خوشمزه و مجلسی درست کنیم؟ نیز پاسخ درستی دهیم و این کیک خوشمزه را بپزید.کیک ها بهترین میان وعده های غذای می باشند که هرکسی آن را دوست دارد. کیک ها را می توان با طعم های مختلفی تهیه کرد.کیک پرتقالی یک میان وعده ی سالم و مقوی می باشد که باب طبع بسیاری از مردم است. در این مطلب آسمونی طرز تهیه کیک پرتقالی  آموزش داده می شود. با ما همراه شوید.

طرز تهیه کیک پرتقالی:

آب پرتقال صد گرم
آرد گندم ۲۵۰ گرم
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
پوست پرتقال رنده شده یک قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر یک قاشق مربا خوری
تخم مرغ چهار عدد
روغن مایع صد گرم
پودر شکر صد و پنجاه گرم

طرز تهیه کیک پرتقالی:

چهار عدد تخم مرغ را با یک چهارم قاشق چای خوری وانیل و هفت قاشق غذاخوری پودر شکر (۱۵۰ گرم) مخلوط کرده، با همزن برقی حدود ۵ دقیقه می زنیم تا غلیظ شده، حجم آن دو برابر شود. روغن را اضافه کرده، هم می زنیم سپس آرد گندم (۲۵۰ گرم) و یک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده، نصف آن را با یک الک به تخم مرغ های زده شده اضافه می کنیم و هم می زنیم.بعد آب پرتقال و پوست پرتقال رنده شده را اضافه کرده هم می زنیم و بعد بقیه آرد را اضافه کرده، هم می زنیم تا مایه کیک آماده شود.فر را از نیم ساعت قبل با شعله متوسط (۱۶۰ الی ۱۷۰ درجه سانتی گراد) روشن می کنیم.ته دو قالب تفلون به شکل مستطیل به طول ۲۶ سانتیمتر را کمی چرب کرده، مایه کیک را در آن ها می ریزیم. مایه کیک باید نصف قالب را بگیرد تا جا برای پف کردن داشته باشد. قالب را در طبقه وسط فر برای مدت ۳۰ دقیقه قرار می دهیم (تا زمانی که کیک پف کرده، روی آن کمی طلایی شود). سپس ۵ دقیقه شعله فر را کم (۱۲۰ الی ۱۳۰ درجه سانتی گراد) می کنیم و بعد کیک را از فر درآورده تا سرد شود.کیک را از قالب جدا کرده تا آماده پذیرایی شود.

منبع: آسمونی

myportal

۲۱ بهمن ۱۳۹۴

مطالب پیشنهادی