دستور پخت کنافه یک باقلوا مخصوص ماه رمضان

دستور پخت کنافه یک باقلوا مخصوص ماه رمضان

کنافه یک دسر فلسطینی بسیار خوشمزه است که با داشتن کالری بالا و قند  فروان باعث شادابی روزه داران بعد از افطار خواهد شد. در ضمن این دسر بسیار خوشمزه شهرت جهانی دارد و از معدود دسرهای عربی است که به مزاج اکثر مردم دنیا خوش آمده است. در ایتالیا این دسر طرفدار بسیار دارد چراکه در این دسر شما میتوانید از پنیر موزارلا استفاده کنید. در ادامه با مواد لازم برای پخت این دسر را به شما میگوییم تا خودتان اصیل بودن این دسر مقوی را درک کنید.

مواد لازم:

  • یک بسته (۴۵۰ گرم) خمیر فیلو
  • ۴۲۵ گرم پنیر ریکوتا
  • ۱ پیمانه پنیر موزارلا خرد شده
  • ۱/۳ پیمانه شکر
  • ۳۴۰ گرم کره

مواد لازم برای شیره:

  • ۱ پیمانه شکر سفید
  • نصف پیمانه آب
  • ۱ قاشق چای خوری آب لیمو
  • نصف قاشق چای خوری گلاب
  • فر را روی دمای ۴۰۰ درجه گرم کنید.

با استفاده از غذاساز خمیر فیلو رشته ای یخ زده را خرد کنید. رشته ها باید به اندازه دانه های برنج شوند. سپس آن را داخل یک ظرف بزرگ بریزید. در ظرفی جداگانه ریکوتا، موزارلا و ۱/۳ پیمانه شکر را مخلوط کنید.

کره را داخل مایکروفر کامل ذوب کنید و بگذارید روی کره را کف بپوشاند. سپس کف را از کره با قاشق جدا کنید.

کره را با دقت روی خمیر فیلو خرد شده بریزید. مراقب باشید ناخالصی های کره در خمیر ریخته نشود. با دست خمیر و کره را با هم ترکیب کنید. با له کردن خمیر در دست ها مطمئن شوید که کره کاملا جذب تمام خمیر شده است.

خمیر را در سینی فر بریزید و به آرامی فشار دهید تا سطح آن صاف شود. سپس مخلوط پنیر را روی آن بریزید. مراقب باشید روی لبه های خمیر نریزید.

myportal

۱۹ خرداد ۱۳۹۵

مطالب پیشنهادی