طرز تهیه املت تند و تیز هندی
معمولا خانم های شاغل دغدغه پخت غذا را همیشه بدنبال دارند بنابراین همیشه بدنبال پخت غذاهای سریع و بسیار راحت می باشند بنابراین در مطلب زیر طرز پخت املت تند و تیز هندی که به عنوان غذای خارجی نیز به شمار میرود رو براتون گذاشتم.
مواد لازم برای تهیه املت هندی :
تخم مرغ | ۳ عدد |
کره آب شده یا روغن | ۴ قاشق غذاخوری |
پیاز ریز خرد شده | ۳ قاشق غذاخوری |
زنجبیل تازه رنده شده | سه چهارم قاشق مرباخوری |
فلفل سبز تند خرد شده | ۳ عدد |
گوجه فرنگی ریز خرد شده | ۲ قاشق غذاخوری |
جعفری ریز خرد شده | ۳ قاشق مرباخوری |
زردچوبه | کمی |
شیر | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به میزان کافی |
طرز تهیه املت هندی :
تخم مرغ را با شیر هم بزنید، سپس پیاز، زنجبیل، گوجه فرنگی، زردچوبه، فلفل سبز، جعفری، نمک و فلفل را اضافه کنید. کره یا روغن را در ماهیتابه بریزید و پس از داغ شدن مواد املت را بریزید. پس از این که قسمت بالای املت سفت شد و پف کرد، املت را برگردانید تا روی دیگر آن بپزد. املت را با نان، سبزی خوردن و ماست سرو کنید.
منبع : khorasannews.com